ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωση σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος εξέδωσε η ΑΝΕΚ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά», υπογραμμίζει η ΑΝΕΚ σε ανακοίνωσή της.
Όπως τονίζει η εταιρεία «οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.
Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και την συνέχεια του ταξιδιού τους.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 4197420, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σαντορινιός: Θα ακολουθήσει έρευνα για τα αίτια της φωτιάς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικά video από τις δραματικές στιγμές στο «Ελ. Βενιζέλος»-Καπνοί, σωσίβια και βρεγμένες πετσέτες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νύχτα τρόμου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»- Έπιασε φωτιά εν πλω. Σώοι οι 875 επιβάτες (εικόνες-video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS