ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υπόθεση της υπό όρους αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου ανάγκασε τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο να παραδεχτεί ότι ο νόμος του χρειάζεται αλλαγές, αν και υπερασπίσθηκε το νομοθέτημά του λέγοντας ότι οι αποφυλακίσεις και οι προκλητικές άδειες δεν είναι θέμα του δικού του νόμου, αλλά νόμων προηγούμενων κυβερνήσεων.
Μιλώντας την Τετάρτη στον ΑΝΤ1, ο κ. Παρασκευόπουλος, ερωτηθείς αν ο νόμος του πρέπει να αλλάξει , είπε «ναι, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Η νομοθεσία πρέπει να είναι υπό επανεξέταση όταν υπάρχουν δυσλειτουργίες».
Ο πρώην υπουργός κλήθηκε να σχολιάσει τον ανασχηματισμό, και ειδικά την απομάκρυνση του Σταύρου Κοντονή και αν αυτή η απομάκρυνση συνδέεται με το σάλο που προκάλεσε η αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου.
Ο κ. Παρασκευόπουλος απάντησε ότι δεν βλέπει προσωπική ευθύνη του κ. Κοντονή και εκτίμησε ότι η απομάκρυνση από το υπουργείο δεν συνδέεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O Παρασκευόπουλος παραδέχεται «πιθανά λάθη» στον νόμο του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Σεπτέμβριο οι αποφάσεις για το μέλλον του νόμου Παρασκευόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Στο 9,1% οι συνολικές θέσεις short από 9,8% στην αρχή της εβδομάδας – Μείωσε και η JP Morgan
- Morgan Stanley: Η Ελλάδα ανεβαίνει στην 5η θέση των αναδυόμενων αγορών – Οι 7 ελληνικές μετοχές που ξεχωρίζουν
- Η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και το Πακιστάν υπογράφουν κοινή αμυντική συμφωνία
- Novibet Backend Academy: Επένδυση στη νέα γενιά software engineers
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.