• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Καταιγίδα στην Αττική: Η θαλάσσια περιοχή της Φρεαττύδας γέμισε λάσπη από τον Κηφισό (pics)


    Λάσπη γέμισε η θαλάσσια περιοχή της Φρεαττύδας, έπειτα από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε το μεσημέρι της Κυριακής την Αττική.

    Τα χώματα μεταφέρθηκαν στην περιοχή μέσω του Κηφισού, σχηματίζοντας έναν τεράστιο κύκλο λάσπης.

    Την ίδια ώρα, η καταιγίδα προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής, με την πυροσβεστική να έχει δεχθεί πάνω από 190 κλήσεις. Μάλιστα, νωρίτερα, εκκενώθηκαν οι σταθμοί του μετρό σε Νομισματοκοπείο και Πανόρμου.

    Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν από περιοχές των Δυτικών προαστίων, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και το Μαρούσι, ενώ οι 16 από αυτές αφορούσαν σε πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι τους.

     Σύμφωνα με την Αστυνομία, διακόπηκε, πριν από λίγα λεπτά, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από την Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη, στη λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος του Νοσ. «Σωτηρία» μέχρι τη Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα, στην οδό Καζαντζόγλου, από την οδό Πατησίων μέχρι την Αχαρνών και στα δύο ρεύματα, στην Μιχαλακοπούλου, από το ύψος του Πύργου Αθηνών προς τη Μεσογείων και στην οδό Αγίου Αθανασίου στο Μαρούσι, από την οδό Κονίτσης μέχρι την Σώρου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χάος στους δρόμους από την ισχυρή καταιγίδα – Σοβαρά προβλήματα και πλημμυρισμένα σπίτια σε όλη την Αττική (video)



    ΣΧΟΛΙΑ