ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαψεύδει η κυβέρνηση το δημοσίευμα της Le Parisien Matin για ανταλλαγή Mirage με Rafale για αποστολή τους στην Ουκρανία
Οι αρκετά κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο σημείο που εντοπίστηκε το ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης του μοιραίου Mirage 2000-5, εμποδίζουν την προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη, ανέλκυσή του.
Συγκεκριμένα στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ. Το ωκεανογραφικό σκάφος του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), που έχει ήδη καταπλεύσει στο λιμάνι της Σκύρου, αναμένει τη βελτίωση των συνθηκών για να ξεκινήσει την επιχείρηση ανέλκυσης των συντριμμιών.
Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο mirage κατέπεσε πριν από μία εβδομάδα, στις 12/4 με αποτέλεσμα τον θάνατο του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αύριο θα ξεκινήσει η επιχείρηση ανέλκυσης των συντριμμιών του Mirage 2000-5
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλοίο από την Κρήτη ετοιμάζεται για την ανέλκυση του μοιραίου Mirage 2000-5
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντοπίστηκε ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης του μοιραίου Mirage
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσικαλάκης: Επιστολή προς τον υπουργό Κικίλια για τα ταχύπλοα της ακτοπλοΐας
- Μυλωνάς στους αναλυτές: Πάνω από 3 δις ευρώ καθαρή πιστωτική επέκταση φέτος – Σημαντικό βήμα η συνεργασία με Allianz
- Το σχέδιο για τα ηλεκτρικά πατίνια ανακοίνωσε ο Χρυσοχοΐδης – Πλήρης η απαγόρευση μέχρι 18 ετών (Βίντεο)
- Βρετανία: Νίκη του ακροδεξιού Φάρατζ στις τοπικές εκλογές – Υπό πίεση ο Στάρμερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.