• Business Of Fashion

    Η Roberto Cavalli επεκτείνεται στον ξενοδοχειακό κλάδο

    • NewsRoom

    Φωτό: Reuters


    Την εσωτερική διακόσμηση τουλάχιστον πέντε πολυτελών ξενοδοχείων θα αναλάβει ο ιταλικός οίκος μόδας Roberto Cavalli, μετά τη συμφωνία που υπέγραψε με την εταιρία ξενοδοχείων DAMAC Properties. Όπως μεταδίδει το Reuters, το πρώτο πρότζεκτ θα είναι ένα νέο ξενοδοχείο που θα χτιστεί στο Ντουμπάι μέχρι το 2023.

    Η συμφωνία – η οποία ακολουθεί την ήδη υπάρχουσα συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών που περιλαμβάνει βίλες με το brand name του Cavalli – αποτελεί μια νέα κίνηση της εταιρίας να επεκταθεί από τη μόδα σε νέους τομείς του lifestyle και να βρει νέες πηγές εσόδων.

    Η Roberto Cavalli στοχεύει να επιστρέψει στην κερδοφορία το 2019, δήλωσε ο CEO Gian Giacomo Ferraris τη Δευτέρα, σε ένα event για την παρουσίαση του πρότζεκτ. «Η εταιρία παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση, αλλά πρέπει να κάνει επενδύσεις για να παραμείνει ανταγωνιστική», ανέφερε ο ίδιος.

    «Δεν πρόκειται απλά να βάλουμε το όνομα του brand στον τοίχο, αλλά να μεταφέρουμε την αξία του και στον πελάτη», ανέφερε ο Niall McLoughlin, αντιπρόεδρος της Damac. «Τα ιταλικά brands έχουν πολύ καθαρό DNA και μια δική τους καθαρή αίσθηση», συμπλήρωσε.

    Στο Ντουμπάι, όπου η Damac έχει πέντε ξενοδοχεία, η εταιρία έχει χτίσει μέχρι στιγμής 37 πύργους, ενώ αντιπροσωπεύει το 27% όλων των ουρανοξυστών της πόλης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί οι millennials λατρεύουν τα Gucci και τα Louis Vuitton

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ένας νέος σχεδιαστής μπορεί να αλλάξει όλο το τοπίο της LVMH

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η νέα σειρά της Attrattivo με την υπογραφή της Τάμτα ήρθε για να φέρει την αλλαγή



    ΣΧΟΛΙΑ