• Business Of Fashion

    Η νέα σειρά της Attrattivo με την υπογραφή της Τάμτα ήρθε για να φέρει την αλλαγή

    • NewsRoom


    Το ελληνικό brand γυναικείας μόδας Αttrattivo κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο και το γιορτάζει μαζί με το κοινό του. Στο πλαίσιο των γενεθλίων, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας capsule κολεξιόν σε συνεργασία με την Τάμτα.

    Η Τάμτα, τo δικό μας ελληνικό fashion icon, σχεδίασε για πρώτη φορά τη δική της σειρά ρούχων, αποκλειστικά για την Attrattivo. Η νέα συλλογή ονομάζεται «Αttrattivo x TAMTA created to make a change» και το κύριο χαρακτηριστικό της: η αλλαγή, όπως υποδεικνύει το όνομά της. Με έντονα στοιχεία από τα 80s και τα 90s, τα οποία φιλτράρονται μέσα από τη μοναδική αισθητική της Τάμτα, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να απογειώσετε και να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ.

     KAL5602

     KAL5291

     KAL4964

    Bustiers σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση, σακάκια με βάτες, καρό loose παντελόνες, mesh κορμάκια-ζιβάγκο αλλά και basic λευκά πουκάμισα, μπεζ, κοτλέ παντελόνια και sporty ζώνες, συμπληρώνουν το «ενδυματολογικό όραμα» της Τάμτα και της attrattivo για τον φετινό χειμώνα.

    Δείτε το λευκό πουκάμισο της συλλογής ως «καμβά», πάνω στον οποίο θα ζωγραφίσετε ένα athleisure σύνολο, συνδυάζοντάς το με το ποδηλατικό κολάν και το oversized παλτό. Αν είστε οπαδός των office looks, φορέστε με το ψηλόμεσο καρό παντελόνι και το ασορτί σακάκι.

     KAL5164

    Οι συνδυασμοί πολλοί και μοναδικοί, πάντα όμως με σκοπό να φέρουν την «αλλαγή»!

    Από τις 30 Σεπτεμβρίου, η συλλογή θα βρίσκεται διαθέσιμη στο eshop της Attrativo και από Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ομορφιά δεν έχει μέγεθος: Η νέα σειρά ρούχων της Άσλεϊ Γκράχαμ (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξα Τσανγκ: Το ντεμπούτο της ως σχεδιάστριας μόδας (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι γόβες που κοστίζουν 17 εκατ. δολάρια! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ