• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Απίστευτη κατάληξη για ομηρία στη Φλόριντα: Σκότωσε τέσσερα παιδιά πριν αυτοκτονήσει


    Σε ανείπωτη τραγωδία και συγχρόνως σε μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της αμερικανικής αστυνομίας εξελίχθηκε υπόθεση στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένας 35χρονος πήρε ομήρους τέσσερα παιδιά, τα οποία εκτέλεσε πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει και επέμβουν οι ειδικές δυνάμεις.

    Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το βράδυ (ώρα Φλόριντα), όταν ο 35χρονος Gary Lindsey κλείδωσε σε διαμέρισμα τέσσερα παιδιά ηλικίας από ενός έως και 11 ετών και τα κράτησε ομήρους, σε συνοικία του Ορλάντο, στη Φλόριντα. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από πηγές της αμερικανικής αστυνομίας, τα δύο παιδιά ήταν δικά του και τα άλλα δύο της συντρόφου του, από άλλη σχέση. Τα παιδιά ήταν ηλικίας ενός, έξι, δέκα και έντεκα ετών.

    Όταν ενημερώθηκε η αστυνομία περικύκλωσε με ισχυρές δυνάμεις το διαμέρισμα, ενώ στο σημείο έσπευσε και ειδικός διαπραγματευτής. Πέρασαν 21 ολόκληρες ώρες πριν οι ειδικές δυνάμεις επέμβουν. Τότε, όμως, ήταν πολύ αργά. Ο 35χρονος είχε εκτελέσει τα τέσσερα μικρά παιδιά και αμέσως μετά είχε αυτοκτονήσει.

    Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν μία εξωφρενική κατάσταση, καθώς τα παιδιά και ο 35χρονος ήταν πεσμένα στο πάτωμα, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

    Η αστυνομία αποφάσισε να επέμβει μόνο όταν στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δράστη, διαπιστώθηκε ότι ένα από τα παιδιά είχε πυροβοληθεί από τον 35χρονο.

    Την αστυνομία κάλεσε η σύντροφος του δράστη. Εκτός από τα τέσσερα παιδιά που εκτελέστηκαν και τον δράστη που αυτοκτόνησε, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και ένας αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά του 35χρονου.
    Ο δράστης είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για βίαιη συμπεριφορά και ήταν γνωστός στις αμερικανικές αρχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συναγερμός στο Παρίσι: Άνδρας κρατά τρεις ομήρους σε επιχείρηση (UPD)



    ΣΧΟΛΙΑ