• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αντικείμενα του πόθου: Το top 6 των πιο ακριβών smartphones του πλανήτη

    vertu


    Ενώ όλος ο πλανήτης λατρεύει τα εξαιρετικά smartphones που η Samsung και η Apple δίνουν την ψυχή τους για να δημιουργήσουν, κάνοντας τον κόσμο να αδημονεί για κάθε νέο μοντέλο που ετοιμάζεται να σκάσει στην αγορά, υπάρχει και ένα παράλληλο σύμπαν που απαρτίζεται από ένα κοινό πολύ πιο απαιτητικό που δεν περιμένει απλώς μια καλύτερη κάμερα στο κινητό του.

    Πράγματι, όταν κάποιος έχει περισσότερα χρήματα από όσος είναι ο πληθυσμός της χώρας του, σίγουρα δε θα περιμένει στην ουρά να αγοράσει το καινούριο κάθε φορά iPhone ή Samsung Galaxy. Όχι, τουναντίον, θα ψάξει και θα βρει ένα κινητό το οποίο θα διαθέτει μοναχά εκείνος, άντε και κάποιοι άλλοι πάμπλουτοι γνωστοί του – μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού – έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει τη διαφορά από τις μάζες!

    Δυστυχώς από τη μια, για τους απανταχού θαυμαστές της Apple, τα παρακάτω πολυτελή και εξαντρίκ smartphones “τρέχουν” όλα λογισμικό Android, από τη στιγμή που η Apple δεν επιτρέπει σε άλλες εταιρείες να χρησιμοποιούν το δικό της λογισμικό στα κινητά που κατασκευάζουν.

    Ευτυχώς από την άλλη, οι περισσότερες από αυτές τις ξεχωριστές τεχνολογικές δημιουργίες διαθέτουν τα ίδια προηγμένα χαρακτηριστικά με τα “κανονικά” τηλέφωνα που κυκλοφορούν εκεί έξω για τον απλό κόσμο. Και την ίδια στιγμή κάποια κουβαλάνε και μερικές αποκλειστικές λειτουργίες. Κάποια άλλα βέβαια είναι απλώς όμορφα.

    Είναι στη διάθεση του καθενός να διαλέξει τι προτιμάει, είτε περισσότερα διαμάντια που θα βρίσκονται τοποθετημένα με εξαιρετική ακρίβεια σε διάφορα σημεία του κινητού, είτε ένα από τα σπάνια δέρματα που το ντύνουν. Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε καν ένα εξάρτημα από αυτά, κανείς δεν μας εμποδίζει να τα θαυμάσουμε.

    Δείτε και θαυμάστε, λοιπόν, μερικά από τα πιο όμορφα και πολυτελή τεχνολογικά κομψοτεχνήματα που κυκλοφορούν στην αγορά:

    Mobiado Grand Touch em Marble. Κόστος: 3.100 δολάρια

    6-mobiado-grand-touch-em-marble-3100

    Ένα κινητό επενδεδυμένο με μάρμαρο θα φαντάζει σίγουρα τρομερά βαρύ στο κράτημα. Παρόλα αυτά, η Mobiado παρέχει και άλλες επιλογές επένδυσης για το μοντέλο της, όπως διάφορα ξύλα και γρανίτη!

    Lamborghini Tonino Lamborghini 88 Tauri. Κόστος: 5.250 δολάρια

    5-lamborghini-tonino-lamborghini-88-tauri-5250

    Το μοντέλο Tonino Tauri 88 από τη γνωστή μας Lamborghini, έρχεται “ντυμένο” με δέρμα και ατσάλι (στην εικόνα η έκδοση με καφέ δέρμα και ροζ χρυσό). Όλως περιέργως, όμως, δεν διαθέτει και τις πιο σύγχρονες λειτουργίες. Κρίμα…

    Gresso Regal Gold. Κόστος: 6.000 δολάρια

    gressos-regal-gold-model-is-made-with-18-karat-gold

    Το μοντέλο Regal Gold της Gresco έχει επένδυση από χρυσό 18 καρατίων. Καθόλου άσχημα!

    Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC. Κόστος: 15.900 δολάρια

    3-sirin-solarin-crystal-white-carbon-dlc-15900

    Το κινητό Solarin της Sirin αποτελεί το πιο ασφαλές smartphone και έχει κατασκευαστεί για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς και μυστικοπαθείς εύπορους ανθρώπους εκεί έξω. Μια πιο exclusive έκδοσή του έχει επένδυση από λευκό δέρμα και ενσωματωμένα μαύρα διαμάντια!

    the-sirin-solarin-is-made-with-white-leather-in-a-carbon-texture-and-inlaid-with-black-diamonds

    Vertu New Signature Touch με Sky Blue δέρμα και ροζ χρυσό 18 καρατίων. Κόστος: 19.800 δολάρια

    2-vertu-new-signature-touch-with-sky-blue-calf-leather-19800

    Η βρετανική Vertu αποτελεί τον βασιλιά των πολυτελών κινητών και καμιά εταιρεία του κλάδου δεν μπορεί να κλονίσει την αυτοκρατορία της! Τα κινητά της, φτιαγμένα στο χέρι από ένα μοναδικό τεχνίτη, διαθέτουν πολλές αποκλειστικές λειτουργίες, όπως υπηρεσίες concierge (υπηρεσίες για απαιτητικούς πελάτες που ικανοποιούν κάθε τους επιθυμία 24 ώρες το 24ωρο), πρόσβαση σε εκδηλώσεις και ιδιωτικές λέσχες ανά την υφήλιο που κανείς άλλος δεν μπορεί να πάει, ακόμα και προσωπικό γραμματέα που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάθε επιθυμία του κατόχου. Ένας πραγματικά μαγικός κόσμος, με το αζημίωτο φυσικά.

    Τα κινητά της Vertu έρχονται και σε πιο ιδιαίτερες εκδόσεις, με δέρματα αλιγάτορα, στρουθοκαμήλου και σαύρας αλλά και με ή χωρίς διαμάντια.

    Μια άλλη έκδοση αποτελεί συνεργασία με τη βρετανική – εξίσου πολυτελή – αυτοκινητοβιομηχανία Bentley που φέρει το λογότυπο της τελευταίας και φτιάχνεται με δέρματα που χρησιμοποιεί η ίδια η Bentley στα αυτοκίνητά της.

    c26-new-signature-touch-bentley-back

    Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας αποκλειστικού Vertu μοντέλου όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί.

    Goldvish Eclipse με διαμάντια και μαύρο δέρμα αλιγάτορα. Κόστος: 36.655 δολάρια

    1-goldvish-eclipse-with-diamonds-and-black-alligator-skin-36655

    Το πιο ακριβό μοντέλο στη λίστα. Βέβαια, οι πιο “οικονομικές” εκδόσεις του  Eclipse της Goldvish επίσης έχουν δέρμα αλιγάτορα και κοστίζουν γύρω στα 7.000 δολάρια. Τα διαμάντια όμως κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση αλλά και στην τιμή, εκτοξεύοντάς τη στα ύψη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/epese-instagram-kormi-efivis-sharon-stone-dichni-oti-echi-akoma-vasiko-enstikto-sta-58-tis/65200

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/psachnete-mania-gia-pokemon-vrite-ta-ola-ena-klik/65253

     



    ΣΧΟΛΙΑ