ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 67χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας», ο οποίος είχε συλληφθεί στις 28-3-2018, το απόγευμα, στον Πύργο.
Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις: της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου και της αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη της ηλικίας.
Ειδικότερα, πρόκειται για τον : (επ) ΚΑΠΩΝΗ (ον) Αθανάσιο του Νικολάου και της Ευγενίας, γεννηθείς στις 28-10-1951 στ o Λιβαδάκι Ηλείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Ένα μαύρο κομποσκοίνι εξετάζουν οι Αρχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε το παλαιότερο πλοίο της με κέρδος 4,6 εκατ. δολάρια
- Η νομισματική πολιτική χάνει επιτέλους την ισχύ της;
- Xclusiv: Η αύξηση των ναύλων κατά 80% επηρέασε τις αξίες των πλοίων δεκαπενταετίας κατά 10 εκατ. δολάρια
- Το κρας τεστ με Ερντογάν, ποιος υπουργείο πλημμύρισε και είχε ποντίκια, τι θέλει ο Ρούμπιο στην Αθήνα και ο σπαρταριστός διάλογος Κουτσούμπα – Τσίπρα



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.