ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (6/6), ένας 67χρονος άνδρας που ζούσε μόνος του στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
Σύμφωνα με το lamiareport, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος σε περιφραγμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού του που διατηρούσε στην παραλιακή κωμόπολη.
Ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που έκοψαν αιφνιδίως το νήμα της ζωής του 67χρονου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιοι διάσημοι Ελληνες ξενοδόχοι έγιναν… αγρότες
- Βρετανία: Ο πρίγκιπας Άντριου ζήτησε από την αστυνομία να τον βοηθήσει να αμαυρώσει την υπόληψη της Βιρτζίνια Τζιούφρε
- Ίσραελ Κατς: Η Χαμάς ότι θα πληρώσει μεγάλο τίμημα για κάθε πλήγμα με στόχο Ισραηλινούς στρατιώτες
- Χαρακόπουλος: Νέα, ελπιδοφόρα εποχή για τη Σιναϊτική Αδελφότητα – Ο Ανδρουλάκης συνεχάρη τον νέο Αρχιεπίσκοπο Συμεών
