• Στοίχημα

    Goal στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων

    • Monobet
    Pamestoixima.gr


    Προτάσεις από το MONOBET για τα αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ

    Δύσκολα παιχνίδια δίνουν σήμερα οι ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης. Το MONOBET έχει επιλογές για τους τέσσερις αγώνες, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

    Ξεκινάω από το ματς της ΑΕΚ με την Μπράιτον στην OPAP Arena. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση και να ελπίζει να μπει στη δυάδα. Η Μπράιτον έχει πάρει τα πάνω της και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση. Το ματς μπορεί να ανοίξει και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, όπως στην πρώτη αναμέτρησή τους όπου η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 3-2. Ποντάρω στο Goall.

    Την ίδια επιλογή κάνω και για τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ. Για να ελπίζει να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει στη Γερμανία ώστε να μειώσει στους 2 βαθμούς τη διαφορά του από τη Φράιμπουργκ. Δεν είναι εύκολο να τα καταφέρει, αλλά ούτε και απίθανο. Μπορεί να σκοράρει, αλλά δύσκολα δεν θα δεχτεί γκολ από τη γερμανική ομάδα.

    Κομβικής σημασίας είναι και για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι του στην Ισπανία με τη Βιγιαρεάλ. Με νίκη την περνάει στη βαθμολογία αν και η Βιγιαρεάλ έχει 1 ματς λιγότερο, το εντός έδρας με τη Μακάμπι Χάιφα το οποίο θα δώσει την Τετάρτη. Ήταν καλή η Βιγιαρεάλ την Κυριακή στο ματς με την Οσασούνα και κέρδισε με 3-1. Θα έχει δύσκολο έργο ο Παναθηναϊκός. Πιθανό είναι το σενάριο να μπουν 2-3 γκολ σε αυτό το ματς, όπως και στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ όπου κέρδισε με 2-0.

    Κλείνω με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ για το Κόνφερενς Λιγκ. Έχουν προκριθεί και οι 2 ομάδες και στο μεταξύ τους παιχνίδι κρίνεται η 1η θέση στον όμιλο που δίνει το πλεονέκτημα της αποφυγής των πλέι οφ και της συμμετοχής απευθείας στη φάση των «16». Ο ΠΑΟΚ βολεύεται και με την ισοπαλία, αφού έχει 10 βαθμούς, 1 περισσότερο από την Άιντραχτ. Ξέρει ότι για να αποφύγει την ήττα πρέπει να σκοράρει  αφού η Άιντραχτ πετυχαίνει γκολ στην έδρα της. Και σε αυτό το ματς ποντάρω στο Goal.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    924 (19:45) ΑΕΚ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ GOAL 1,57
    930 (19:45) ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL 1,67
    932 (22:00) ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΠΑΟΚ GOAL 1,68
    939 (22:00) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97

     



    ΣΧΟΛΙΑ