ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτη ομάδα που περνάει στην φάση των 8 στο Μουντιάλ είναι η εθνική της Γαλλίας, η οποία κατάφερε να νικήσει με τελικό σκορ 4 – 3 την Αργεντινή. Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τρία εντυπωσιακά γκολ έκλεψε την παράσταση και απέκλεισε την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.
Οι παίκτες της Γαλλίας απέδειξαν ότι είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι, ενώ ο 19χρονος Εμπαπέ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, καθώς οδήγησε στην τεράστια νίκη της ομάδας του.
Ο Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ πιθανότατα αυτό να ήταν και το τελευταίο του Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την φανέλα της Εθνικής.
Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Ουμτιτί, Βαράν, Παβάρ, Ερναντές, Καντέ, Πογκμπά, Ματουιντί (75′ Τολισό), Μπαπέ (88′ Τοβάν), Γκριεζμάν (83′ Φεκίρ), Ζιρού
Αργεντινή (Χόρχε Σαμπάολι): Αρμάνι, Ρόχο (45′ Φάσιο), Οταμέντι, Ταλιάφικο, Μερκάδο, Μασεράνο, Μπανέγα, Ενσο Πέρες (66′ Αγουέρο), Παβόν (75′ Μέσα), Ντι Μαρία, Μέσι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μουντιάλ 2018: Γιατί η Εθνική Βραζιλίας δεν θέλει τον Μικ Τζάγκερ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκοράρει και στις δικαστικές αίθουσες ο Μέσι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 19 εκατ. ευρώ θα πληρώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να γλυτώσει τη φυλακή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόσα κέρδη είχαν στο 9μηνο Κούστας, Φράγκου, Τσάκος, Κωνσταντακόπουλος, Προκοπίου, Παληού, Αλαφούζος
- Η δεσπόζουσα θέση της booking.com
- Γονική παροχή με επικαρπία στον γονιό: Πότε δεν συμφέρει και ποια λύση είναι καλύτερη σε περίπτωση χρεών
- O εντυπωσιακός γάμος του γιού του Αβραμόπουλου, τι φοβάται το ΜΜ, τον Μάρτιο ο ανασχηματισμός, το τετ α τετ Αδωνι – Greg και το γκάζι Παπασταύρου