• sports

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Αλ Θάνι φορτσάρει για να την αγοράσει και υπόσχεται Εμπαπέ!

    • NewsRoom
    Kylian Mbappé Lottin

    Κιλιάν Μπαπέ


    Ο σεϊχης του Κατάρ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την οικογένεια Γκλέϊζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και είναι κοντά για να γίνει το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ»!

    Μάλιστα ρεπορτάζ της εφημερίδας “Mirror” αναφέρει πως ο Αλ Θάνι μόλις οριστικοποιήσει την αγορά των «κόκκινων διαβόλων» θα κινηθεί αμέσως για να πάρει μαζί του τον Κιλιάν Εμπαπέ στο Όλντ Τράφορντ!

    Το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο σεΐχης έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι 180 εκατ. ευρώ.

    Να σημειωθεί πως ο Αλ Θάνι, είναι συγγενής του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί κι αυτό αναμένεται να διευκολύνει την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής.

    Οι Γκλέιζερ έχουν δύο προτάσεις για την παραχώρηση των μετοχών τους. Πρόκειται για τον όμιλο INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου, Τζιμ Ράτκλιφ και τον Αλ Θάνι, ο οποίος ανέβασε την προσφορά του από τα 4,5 δισ., στα 6.5 δισ. ευρώ για να εξαγοράσει πλήρως την ιστορική ομάδα της Premier League, καθώς θέλει το 100% των μετοχών.

    Τα ΜΜΕ στην Αγγλία επιμένουν πως ο σεϊχης θα γίνει τις επόμενες ημέρες ο νέος ιδιοκτήτης των «κόκκινων διαβόλων» και έχει μεγάλα σχέδια για τη μεταγραφική ενίσχυση τους και έχει υποσχεθεί να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

    Διαβάστε επίσης

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προς αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τον σεΐχη Γιασίμ του Κατάρ

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άλμα έως 30% στη μετοχή μετά τα δημοσιεύματα για εξαγορά από το Κατάρ

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τελική πρόταση από τον σεΐχη Τζασίμ για εξαγορά

    ─────────────────

    Εκλογές 2023

    Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ