• sports

    Η Intralot εισάγει τον στοιχηματισμό σε Virtual Sports στην Μάλτα

    • NewsRoom
    Intralot

    Χρήστος Δημητριάδης, CEO Intralot


    Η Maltco Lotteries παρουσιάζει το U*BET Virtual Sports και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίζουν σε εικονικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

    Η INTRALOT και η θυγατρική της στην Μάλτα, Maltco Lotteries, ανακοινώνουν την έναρξη της δυνατότητας στοιχηματισμού σε εικονικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μέσω του U*BET Virtual Sports, ενός εξαιρετικά ρεαλιστικού παιχνιδιού προηγμένης τεχνολογίας με εντυπωσιακά γραφικά, σχεδιασμένο να αναβαθμίσει την παικτική εμπειρία.

    Το νέο προϊόν, που φέρει τη σφραγίδα του βραβευμένου παρόχου εικονικών παιχνιδιών Inspired Entertainment, εμπλουτίζει το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αθλητικού στοιχήματος του U*BET και είναι διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο σημείων πώλησης της Maltco Lotteries. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Maltco Lotteries, κ. Βασίλειος Κασιωτάκης, δήλωσε ότι αυτή η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική, καθώς δίνει τη δυνατότητα στην Maltco Lotteries να συνεχίζει να προσφέρει ένα πλούσιο και ψυχαγωγικό χαρτοφυλάκιο αθλητικών στοιχημάτων.

    «Ως διαχειριστής της Εθνικής Λοταρίας και πάροχος του κορυφαίου αθλητικού στοιχήματος της Μάλτας, είμαστε ενθουσιασμένοι που εμπλουτίσαμε περαιτέρω το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του U*BET με ένα προϊόν προηγμένης τεχνολογίας, που θα προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία στον παίκτη. Το δίκτυο σημείων πώλησης της Maltco Lotteries παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον, καθώς εφαρμόζει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και τους κανονισμούς για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προσφέροντας πλήθος ψυχαγωγικών παιχνιδιών, ειδικά σχεδιασμένων σύμφωνα με τις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού».

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Χρήστος Δημητριάδης, είπε ότι η εισαγωγή του νέου προϊόντος επιβεβαιώνει τη δέσμευση της INTRALOT να προσφέρει καινοτόμα παιχνίδια και αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού στους παίκτες της Μάλτας. «Η Μάλτα αποτελεί μια σημαντική αγορά για την INTRALOT και είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε περισσότερες στοιχηματικές επιλογές με την εισαγωγή κορυφαίων παιχνιδιών, ειδικά προσαρμοσμένων στις ανάγκες της τοπικής αγοράς».

    Το U*BET Virtual Sports αποτελείται από ένα πλήθος εικονικών ποδοσφαιρικών αγώνων σταθερών αποδόσεων, που διεξάγονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πέντε λεπτών. Το παιχνίδι περιλαμβάνει κορυφαία πρωταθλήματα και αθλητικές ομάδες, ενώ χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους και μια πιστοποιημένη γεννήτρια τυχαίων αριθμών (RNG) για τον καθορισμό των αποτελεσμάτων.

    Επιπλέον, τα ιστορικά δεδομένα χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν τις πιθανότητες μελλοντικών αποτελεσμάτων αγώνων με βάση την προηγούμενη απόδοση των πραγματικών ποδοσφαιρικών ομάδων που συμμετείχαν σε εγχώρια και διεθνή πρωταθλήματα.



    ΣΧΟΛΙΑ