• sports

    Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

    • NewsRoom
    Η ERGO Running Team - ERGO Ασφαλιστική

    Η ERGO Running Team


    Ο 12ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 10 Μαρτίου με μεγάλη επιτυχία και σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες ήταν ευνοϊκές για τους χιλιάδες δρομείς τόσο του Ημιμαραθωνίου όσο και των παράλληλων αγώνων δρόμου.

    Η ERGO Ασφαλιστική, διαχρονικός υποστηρικτής του δρομικού κινήματος από το 2011, υποστήριξε ως Μέγας Χορηγός τον αγώνα, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

    Φέτος στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 20.000 δρομείς, σε όλες τις αποστάσεις (Ημιμαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Family Run), οι οποίοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας με θετική ενέργεια.

    Στιγμιότυπο από την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου
    Στιγμιότυπο από την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου

    Για μια ακόμη χρονιά η ERGO Ασφαλιστική συμμετείχε δυναμικά, ασφαλίζοντας όλους τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον κίνδυνο του ατυχήματος και της αστικής ευθύνης, ενώ παράλληλα τους προσέφερε την τσάντα του αγώνα κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο υλικό.

    To περίπτερο της ERGO Ασφαλιστική
    To περίπτερο της ERGO Ασφαλιστική

    Ιδιαίτερο τόνο έδωσαν και οι ομάδες των Επίσημων Εμψυχωτών της ERGO, οι οποίες ήταν διάσπαρτες στη διαδρομή και ενθάρρυναν τους δρομείς. Συγκεκριμένα, επί της οδού Σταδίου, οι ήχοι από το δυνατό dj set μαζί και με τα εμψυχωτικά μηνύματα της ομάδας έδιναν τον απαραίτητο ρυθμό, ενώ επί της οδού Πανεπιστημίου η ομάδα κρουστών και πνευστών έδωσε μια διαφορετική νότα και ώθηση στους δρομείς, προκειμένου να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, μέχρι τον τερματισμό.

    Στιγμιότυπο από τις ομάδες των Επίσημων Εμψυχωτών της ERGO Στιγμιότυπο από τις ομάδες των Επίσημων Εμψυχωτών της ERGO
    Στιγμιότυπο από τις ομάδες των Επίσημων Εμψυχωτών της ERGO

    Η ERGO Running Team έδωσε δυναμικό «παρών» με 335 μέλη, ενώ για πρώτη φορά αρκετοί εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν με τα παιδιά τους στον οικογενειακό αγώνα Family Run. Σημείο συνάντησης όλων των δρομέων της ομάδας ήταν το «περίπτερο» της ERGO δίπλα στη γραμμή τερματισμού, όπου έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και συμμετείχαν στη δράση της εταιρείας με τίτλο “Κάθε βήμα σου, Ανάσα Ζωής”, μια πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Aegean Rebreath για την απορρύπανση των θαλασσών.

    Στιγμιότυπο από τη δράση «Κάθε βήμα σου, Ανάσα Ζωής»
    Στιγμιότυπο από τη δράση «Κάθε βήμα σου, Ανάσα Ζωής»

    Συγκεκριμένα, κάθε επισκέπτης του περιπτέρου έτρεχε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δάπεδο με φυσικά τοπία σε οθόνη που έδιναν στον επισκέπτη την εντύπωση ότι ήταν στη φύση. Το σύνολο των «βημάτων» που συγκεντρώθηκαν από τις εκατοντάδες συμμετοχές των επισκεπτών του περιπτέρου της ERGO ανήλθε σε 22.000 βήματα, τα οποία θα μετατραπούν σε προσφορά, καθώς για κάθε 1.000 βήματα θα απομακρυνθούν 100 κομμάτια απορριμμάτων από τις Ελληνικές θάλασσες.

    H Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO Ασφαλιστικής, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, αφού συνεχάρη όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή τους στον αγώνα, ανέφερε ότι «o Ημιμαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της χώρας, μια γιορτή του αθλητισμού και πολιτισμού. Είναι τιμή και χαρά μας ως ERGO, να υποστηρίζουμε αυτή τη διοργάνωση και να βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους ανθρώπους – μικρούς και μεγάλους- που θέτουν στόχους και αγωνίζονται με επιμονή και θέληση να τους επιτύχουν».

    Η ERGO Ασφαλιστική ετοιμάζεται για τον επόμενο δρομικό αγώνα στο Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Run Greece, όπου η εταιρεία θα είναι και πάλι ο Mέγας Χορηγός!



    ΣΧΟΛΙΑ