ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με 14 πόντους προβάδισμα έληξε το πρώτο ημίχρονο για την Εθνική μας ομάδα στον αγώνα του μικρού τελικού έναντι της Φιλανδία για την διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, με τρομερή ενέργεια και πάθος έδειξε χαρακτήρα στις δύο πρώτες περιόδους, χτίζοντας διαφορά (48-34) και δείχνοντας ότι είναι έτοιμη πρόθυμη να αγωνιστεί για την κατάκτηση της 3ης θέσης.
Σημαντικός παράγων του ματς μέχρι στιγμής ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος παρότι έχασε το πρώτο του τρίποντο στο ματς, ευστόχησε στα επόμενα τρία, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 9 πόντους.
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού είχε 3/4 τρίποντα, χωρίς να έχει πάρει κάποια προσπάθεια 2 πόντων ή να έχει σημειώσει κάτι άλλο στην στατιστική του.
Ο Γιάννης Αντεντοκούμπο καταγράφει 16 πόντους με 9 ριμπάουντ και 4 ασιστς, o Τολιόπουλος 9, ο Σλούκας 5, ο Καλαϊτζάκης 5, ο Κώστας 1, Μήτογλου 1.
Ενώ οι από τους Φιλανδούς παίκτες τα στατιστικά διαμορφώνονται ως εξής: Ολίβιερ Νκαμχόουα πόντους, ο Λάουρι Μάρκανεν 6, ο Μίκαελ Γιάντουνεν 5, Miikka Muurinen 4 και ο Elias Valtonen 4.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΥΡΙΖΑ: Κοινή ερώτηση με Χαρίτση, Τσακαλώτο, Ηλιόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της Νέας Αριστεράς για την πλατφόρμα των προσφυγικών
- Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο – Το βράδυ οι αποφάσεις για τα δρομολόγια του Σαββάτου
- Shell: Deal $720 εκατ. για την πώληση της κυπριακής μονάδας της στην MOL – Νέα σελίδα για το «Αφροδίτη»
- Ψάλτης (Alpha Bank): Νέα ανοδική πρόβλεψη για τα κέρδη – Στα €497,2 εκατ. τα καθαρά και «όχημα» ανάπτυξης το universal banking
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.