• sports

    Μπουντεσλίγκα: Τι λένε οι στοιχηματικές εταιρίες για το νέο πρωταθλητή;

    • NewsRoom

    Όταν ξεκινά ένα πρωτάθλημα και η κατάκτηση από μία ομάδα δίνει 1.22 ως απόδοση τότε τα πράγματα είναι παραπάνω από ξεκάθαρα. Αναφερόμαστε στην Μπουντεσλίγκα και στην απόδοση που βρίσκουμε για κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή από την Μπάγερν Μονάχου. Οι στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα έχουν βγάλει τα πρώτα στοιχήματα για το νέο γερμανικό πρωτάθλημα.

    Πόσες πιθανότητες δίνουν στη Ντόρτμουντ του φοβερού και τρομερού Χάαλαντ; Θα τα δούμε όλα αναλυτικά!

    Τελείωσε η εποχή του Χάνσι Φλικ

    Ο Γερμανός τεχνικός κέρδισε τα πάντα με την Μπάγερν. Ο Φλικ ανέλαβε όταν έφυγε ο Κόβατς και απέδειξε πόσο ικανός είναι. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λέγανε ότι πίσω από τον Γιοακίμ Λεβ ήταν αυτός στην Εθνική Γερμανίας που έκανε τη διαφορά. Αυτό σαν να επιβεβαιώνεται μετά την αποχώρηση του από τη Νάσιοναλ Μάνσαφτ, όμως αυτό είναι θέμα για άλλο άρθρο.

    Ο Νάγκελσμαν έρχεται

    Ο νεότερος προπονητής που έχει φτάσει σε ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ. Το έκανε πέρσι με τη Λειψία. Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν έδειξε τρομερό έργο στην προηγούμενη ομάδα του. Την έχει καθιερώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό ήταν το διαβατήριό του για να αναλάβει σε ηλικία 33 ετών την κορυφαία ομάδα στη χώρα.

    Οι μπουκ τον πιστεύουν

    Δεν τον πιστεύει μόνο η διοίκηση της Μπάγερν αλλά και οι μπουκ. Όπως προαναφέρθηκε λοιπόν η κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα από τους Βαυαρούς προσφέρεται μόλις στο 1.22 και είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέχρι να φτάσουμε στην πρώτη σέντρα, τον Αύγουστο, αυτή η τιμή θα υποχωρήσει κι άλλο.

    Στον αστερισμό του Χάαλαντ

    Η Ντόρτμουντ είναι το δεύτερο μέγεθος στη Γερμανία. Είναι η μόνη ομάδα που έχει το ειδικό βάρος να κοντράρει σε κάποιον βαθμό την Μπάγερν. Έχει στο ρόστερ έναν εκ των τεσσάρων κορυφαίων στράικερ στον κόσμο, τον Χάαλαντ και φυσικά με τον κόσμο στο πλευρό της (εκτός κι αν έχουμε πάλι πανδημία) μέσα στη Βεστφαλία είναι φόβος και τρόμος. Κάπως έτσι δικαιολογημένα και αναμενόμενα δίνεται ως δεύτερο φαβορί με απόδοση στο 7.00. Δεν τη λες και απαγορευτική όσον αφορά τον νόμο των πιθανοτήτων. Αν μείνουν οι Χάαλαντ και Σάντσο και με την Μπάγερν να έχει νέο προπονητή, τότε η έκπληξη δεν είναι τόσο δύσκολη όσο λένε οι τιμές. Δικαιολογημένα πάντως οι μπουκ έχουν ξεκινήσει έτσι.

    Καθιερώνεται η Λειψία

    Μπορεί να έφυγε ο Νάγκελσμαν αλλά η Λειψία καθιερώνεται πλέον ως πάγια δύναμη στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Ρεντ Μπουλ προσφέρεται στο 12.00. Είναι καθαρά το τρίτο φαβορί και ουσιαστικά η ομάδα που κλείνει την τριάδα με τις ρεαλιστικές πιθανότητες κατάκτησης τίτλου. Η μετά-Νάγκελσμαν εποχή μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα, όμως ο τρόπος που λειτουργεί γενικότερα αυτό το κλαμπ είναι εγγύηση σταθερότητας και επιτυχίας. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις μεταγραφές που θα κάνει (ή δεν θα κάνει), καθώς και αν θα κρατήσει τον Σάμπιτζερ.

    Οι υπόλοιπες… διψήφιες

    Οι λύκοι της Βόλφσμπουργκ προσφέρονται στο 40.00 και είναι η τέταρτη ομάδα στα μάτια των μπουκ για κατάκτηση του τίτλου της Μπουντεσλίγκα. Φυσικά όταν αναφερόμαστε σε τιμή στο 40.00 κατανοούμε ότι οι πιθανότητες επαλήθευσης είναι ελάχιστες. Παρόλα αυτά όσοι αγαπάτε τα fun bet και το cash out δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με τη Βόλφσμπουργκ που έρχεται από μία εξαιρετική χρονιά.

    Η Λεβερκούζεν κάποτε κοίταζε στα μάτια την Μπάγερν και ήταν πάνω από την Ντόρτμουντ. Έχει φτάσει και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ πριν περίπου 20 χρόνια. Τώρα όμως παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προσφέρεται στο 50.00.

    Τα πουλάρια της Γκλάντμπαχ βρίσκονται στο 75.00. Τα τελευταία χρόνια η ιστορική Γκλάντμπαχ με ένα πλούσιο παλμαρέ τίτλων έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα όμως, πολύ δύσκολα για την ακρίβεια, να αντέξει μέχρι τέλους σε κούρσα για τίτλο. Η απόδοσή της είναι στο 75.00.

    Αποδόσεις τύπου ΛΟΤΤΟ

    Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις στις υπόλοιπες ομάδες ανεβαίνουν σε επίπεδα που δεν έχουν καμία ρεαλιστική πιθανότητα επαλήθευσης, όσο κι αν στο στοίχημα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Έχουμε και λέμε λοιπόν, η Άιντραχτ είναι στο 150.00 και μετά μιλάμε για τιμές από το 500.00 ως και το 2.000 στις νεοφώτιστες Μπίλεφελντ, Γκρόιτερ Φιρτ και Μπόχουμ.