• Στοίχημα

    Goal και Over από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Δύο τριάδες από το MONOBET για το Σαββατοκύριακο

    Δυνατό στοιχηματικά είναι το Σαββατοκύριακο. Λείπουν τα μεγάλα ντέρμπι αλλά υπάρχουν πολλά καλά παιχνίδια που μπορούν να δώσουν κέρδη. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει 2 τριάδες με φαβορί, Goal και Over.

    Στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας είναι αμφίρροπο το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ. Και οι 2 έχουν ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα παίξουν ελεύθερα και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Μπορούν να σκοράρουν και οι 2. Ποντάρω στο Goal.

    Πολλά γκολ πιστεύω ότι θα έχει το ματς της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση. Το ίδιο εύκολα δέχονται και γκολ. Συνδυάζω το Over 2,5 με το Goal.

    Στη Γερμανία η Στουτγκάρδη συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και βρίσκεται πολύ κοντά στο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Προτίμησα το Over 2,5 από τον «άσο». Η Άιντραχτ είναι επικίνδυνη και μπορεί να σκοράρει.

    Φιέστα η Λεβερκούζεν για την κατάκτηση του τίτλου

    Την Κυριακή ξεκινάω με το Over 2,5 στο παιχνίδι της Νάπολι με τη Φροζινόνε. Θέλει τη νίκη η Νάπολι αλλά δεν της έχω εμπιστοσύνη. Κινδυνεύει η Φροζινόνε και θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα. Θυμίζω ότι στη φετινή περίοδο κέρδισε με 0-4 τη Νάπολι σε αυτό το γήπεδο και την απέκλεισε από το Κύπελλο. Το Over 2,5 δείχνει να είναι καλή επιλογή.

    Η Λεβερκούζεν ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στην Μπουντεσλίγκα. Με νίκη κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης παίρνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Θέλει να γιορτάσει με νίκη. Προέρχεται από το 2-0 κόντρα στην Γουέστ Χαμ που άνοιξε το δρόμο για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Europa League. Πιθανή είναι η επικράτησή της και στο ματς με τη Βέρντερ. Για να ανέβει η απόδοση του «άσου» τον συνδυάζω με το Over 2,5.α

    Στην Ισπανία η Ρεάλ Σοσιεδάδ θέλει να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και είναι ευκαιρία το ματς με την ουραγό και υποβιβασμένη Αλμερία για να πάρει τους 3 βαθμούς. Μικρή είναι η απόδοση και αυτού του «άσου». Ανεβαίνει με το Over 1,5. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ η Σοσιεδάδ, θα κυνηγήσει και δεύτερο για να «σφραγίσει» τη νίκη.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    240 (ΣΑΒ, 15:00) ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ OVER 1,78
    422 (ΣΑΒ, 19:30) ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. GOAL+OVER 2,5 1,57
    425 (ΣΑΒ, 19:30) ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. OVER 2,5 1,52
    530 (ΚΥΡ, 13:30) ΝΑΠΟΛΙ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ OVER 2,5 1,47
    623 (ΚΥΡ, 13:30) ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1+OVER 2,5 1,57
    681 (ΚΥΡ, 13:30) ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΛΜΕΡΙΑ 1+OVER 1,5 1,57



    ΣΧΟΛΙΑ