• Κοινωνία

    Νέο κύμα κακοκαιρίας στην Αττική: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί αυτή την ώρα

    • NewsRoom
    Καιρός Κακοκαιρία Μπάλλος Πλημμύρες


    Ισχυρή νεροποντή χτύπησε την Αττική, το μεσημέρι της Παρασκευής, με την κακοκαιρία «Μπάλλος» να δείχνει για ακόμα μία ημέρα τα «δόντια» της.

    Λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα της Πειραιώς από την Πέτρου Ράλλη ως την οδό Χαμοστέρνας, καθώς και στην περιφερειακή του Αιγάλεω, από το ύψος των Διυλιστηρίων.

    Ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος προειδοποίησε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook για έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική.

    «Σε λίγη ώρα πυρήνας καταιγίδων προερχόμενος από τον Σαρωνικό θα κινηθεί προς την Αττική. Ο καιρός θα επιδεινωθεί. Προσοχή», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

    Λίγο νωρίτερα και ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για ισχυρές καταιγίδες στην Ανατολική νησιωτική χώρα και επισημαίνει ότι τα «φαινόμενα της δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου θα κινηθούν βορειοανατολικά», ενώ «η Αττική θα επηρεάσει και πάλι σε λίγο».

    Στη συνέχεια, ο κ. Κολυδάς διευκρίνισε ότι οι καταιγίδες δεν θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση, ενώ θα έχουμε κυρίως μπόρες, «σημάδι του άστατου καιρού», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Κακοκαιρία Μπάλλος: Στην Εύβοια ο πρώτος νεκρός από τις πλημμύρες

    Μη μπαίνετε σε λακκούβες με νερό!

    Θεσσαλονίκη: Άνοιξε ο δρόμος και… κατάπιε λεωφορείο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ