ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος βοσκός, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης στη νότια Εύβοια, μία από τις πληττόμενες περιοχές της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
Ο 69χρονος κτηνοτρόφος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρός από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.
Η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων, μιλώντας στον ιστότοπο evima, δήλωσε ότι δυστυχώς η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
Ο 69χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητό του, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά την ώρα της καταιγίδας που έπληττε την Εύβοια.
Η σφοδρότητα των φαινομένων ήταν τόσο μεγάλη που το αυτοκίνητό του έγινε κομμάτια.
Διαβάστε επίσης:
Μη μπαίνετε σε λακκούβες με νερό!
Κατέρρευσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι
Λέκκας για κακοκαιρία Μπάλλος: 30 εκατ. τόνοι νερού έπεσαν στον Κηφισό – Πρωτόγνωρα φαινόμενα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρις Πάπας: Από το οικογενειακό εστιατόριο στη Γερουσία των ΗΠΑ – Ποιος είναι ο Ελληνοαμερικανός που έγραψε ιστορία
- Φλόριντα: Επανεξελέγησαν οι ομογενείς βουλευτές Μπιλιράκης, Χαριδόπουλος και Πατρώνης
- Ντόναλντ Τραμπ: Έχω την απόλυτη εξουσία. Λέγεται βέτο – Προειδοποίηση στους Δημοκρατικούς
- Μύλος με τα δημοτικά τέλη: Στον αέρα οι προϋπολογισμοί του 2027 – Τι περιμένουν οι δήμοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.