ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα εξάχρονο κοριτσάκι από το Δροσερό μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτυχο παιδί φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν υποχώρησε ένα τοιχίο και το καταπλάκωσε.
Οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν τον θάνατό του, απόρροια των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη.
Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί πώς υποχώρησε το τοιχίο και τραυματίστηκε θανάσιμα το εξάχρονο κοριτσάκι, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν και οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου.
Διαβάστε επίσης
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις νέες εκλογές – Το μπόνους και οι λίστες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από το WhatsApp στο ChatGPT: Πότε οι ιδιωτικές συνομιλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας στο δικαστήριο
- Σάντρα Ορτέγκα: Ποια είναι η «αόρατη» κληρονόμος της αυτοκρατορίας Zara – Γιατί επέλεξε να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
- ΔΥΠΑ: 400 εκατ. ευρώ για 38.034 ανέργους – Τα πέντε προγράμματα που ανοίγουν έως το τέλος του 2026
- Ναύλα-φωτιά έως 1,5 εκατ. δολ. την ημέρα στα τάνκερ – «Χρυσές» συμφωνίες Αγγελικούση, Διαμαντίδη, Χατζηγιάννη, Εμπειρίκου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.