ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται από χθες το βράδυ (11/10) ένα κοριτσάκι ενός μόλις έτους.
Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε διαμέρισμα στα Πατήσια και οι Αρχές συνέλαβαν τον πατέρα του, έναν 27χρονο από την Αίγυπτο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ ο 27χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών δίπλα στο παιδί, το οποίος επηρεάστηκε από τους καπνούς και έχασε τις αισθήσεις του.
Το ΕΚΑΒ φέρεται να κάλεσε η έντρομη μητέρα του όταν είδε το παιδί αναίσθητο.
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Mητσοτάκης για σύνοδο Γάζας: Απάντηση σε όσους βλέπουν μια Ελλάδα απομονωμένη και μίζερη
Το αυτοκρατορικό Αυγό του Χειμώνα –Δημιουργία σπουδαίας σχεδιάστριας του Φαμπερζέ σε δημοπρασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Παπανδρέου: Το «Σχέδιο Ευρώπη» για την κατάργηση της εξάρτησης από τις τρίτες χώρες στα κρίσιμα φάρμακα
- Η νέα δικαστική διαμάχη για 250 εκατομμύρια που διχάζει ξανά την εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση – Το μυστήριο των μετοχών της Λιβερίας – Αποκάλυψη mononews
- TAG Heuer Carrera Chronograph: Η κομψότητα της ταχύτητας με έμπνευση την έρημο
- Μανώλης Γραφάκος: Στον αέρα 320 οικισμοί μπροστά στη νέα αυστηρότερη ευρωπαϊκή οδηγία για τα αστικά λύματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.