ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 8χρονης Άννας Μαρίας που έχασε τη ζωή της από το τραγικό τροχαίο στην Κέρκυρα, όταν παρασύρθηκε από δύο οχήματα. Η μητέρα συντετριμμένη περιέγραψε την άτυχη στιγμή που της στοίχισε την κόρη της.
«Ακούω ένα βουητό και ένιωσα έναν αέρα. Και με ρίχνει κι εμένα κάτω και το παιδί μου μού το πήρε από το χέρι. Πέταξε ψηλά το παιδί μου και πήγε σε ένα άλλο αυτοκίνητο», τόνισε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα.
Την ίδια στιγμή, στην έλλειψη φωτισμού και σηματοδότη συν την υψηλή ταχύτητα των αυτοκινήτων αποδίδει ο πατέρας τον αδόκητο χαμό του της μικρής του κόρης.
«Εδώ στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Δεν είναι αμαρτία; 8 χρονών το παιδί έφυγε», ανέφερε ο πατέρας.
Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/MI62qHGJ0OU
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 20χρονος εισέβαλε σε ενεχυροδανειστήριο και άρπαξε 2.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο για τον 97χρονο σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπα Φίλιππο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό – Τι λέει η διοίκηση του νοσοκομείου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.