• Κοινωνία

    Τροχαίο στην Αταλάντη: Οι προστατευτικές μπάρες τεμάχισαν τα δύο αδέλφια -«Είναι σαν ξιφολόγχες»


    Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αδέλφια στην Αταλάντη. Σήμερα, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με όσα είπαν ειδικοί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η 15χρονη Σόνια και ο 21χρονος Γιώργος έχασαν τη ζωή τους γιατί οι μπάρες ασφαλείας αντί να τους προστατεύσουν, έσπασαν, μπήκαν στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τους τεμάχισαν. Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη έχασε τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (19/06).

    Κάτοικος της περιοχής για το σημείο της τραγωδίας

    «Αν το 2016 που τράκαρα εγώ, υπήρχαν μπάρες, με την κακοτεχνία του εργολάβου πιστεύω ότι θα είχα σκοτωθεί. Οι μπάρες αυτές είναι καρμανιόλες, είναι έγκλημα του εργολάβου στο συγκεκριμένο σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπάζογλου, κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Star.

    «Hταν σαν ξιφολόγχες»

    «Αν οι μπάρες είναι λάθος τοποθετημένες λειτουργούν σαν ξιφολόγχες, έτοιμες για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Επίσης μετά από ατύχημα δεν τις αντικαθιστούν και περιμένουν το επόμενο θύμα» αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής TRACTION, Mάνος Στεφανής.

    Σήμερα το τελευταίο αντίο στα δύο αδέλφια

    Σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 17:00, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 21χρονο και τη 16χρονη που έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο στην Αταλάντη.

    Ο θείος των παιδιών και νονός της Σόνιας, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή είπε πως «δεν πάμε για κηδεία ,αλλά για γάμο, γιατί αυτό αξίζει στα παιδία αυτά. Είχαν μπροστά τους όλη τους τη ζωή και ξαφνικά έσβησαν όλα».

    Συνεχίζοντας τις δηλώσεις ο άτυχος θείος τόνισε ότι «ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε το κακόμοιρο μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο; Τι σκοπός να υπάρχει για αυτούς τους γονείς; Οι γονείς αντλούσαν δύναμη από ένα πράγμα. Είχαν μία μικρή ελπίδα ότι θα ζούσε το κοριτσάκι».

    Τα δύο αδέρφια από την Αθήνα είχαν επισκεφτεί το Καλαπόδι Λοκρίδας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο Γιώργος ζήτησε από το παππού του να του δώσει το αυτοκίνητο, ώστε να πάνε για μπάνιο με την αδερφή του. Λίγο πριν φτάσουν στην Αταλάντη για άγνωστους ακόμα λόγους, ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε βίαια, στις μπάρες του δρόμου, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.



    ΣΧΟΛΙΑ