ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «τελευταίο αντίο» θα πουν την Παρασκευή οι φίλοι και οι συγγενείς των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη.
Η κηδεία τους θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας. Συγκλονισμένος από το σοκαριστικό τροχαίο, ο θείος των δύο αδελφών, ο οποίος ήταν και νονός της 15χρονης Σόνιας, μιλώντας στην εκπομπή του Star Channel, «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε: «Δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο. Αυτό αξίζει να κάνουμε σε αυτά τα παιδιά. Είχαν τη ζωή μπροστά τους και έσβησαν όλα ξαφνικά».
Φανερά συγκινημένος, περιέγραψε τη μάχη που έδωσε η ανιψιά του για να κρατηθεί στη ζωή. «Ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε το κακόμοιρο μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί. Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο;», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια εξήγησε, πως «οι γονείς αντλούσαν δύναμη από ένα πράγμα. Είχαν μία μικρή ελπίδα ότι θα ζούσε το κοριτσάκι. Η αγάπη του κόσμου να είναι η σκάλα που θα μπορέσει να κρατήσει στη ζωή αυτούς τους ανθρώπους». Ευχαρίστησε, ακόμη, όλους τους Έλληνες για τη συμπαράσταση που έδειξαν στην οικογένεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΝΔ για αμφισβήτηση γνησιότητας των βίντεο της τραγωδίας των Τεμπών: «Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτογελοιοποιείται»
- Φάμελλος: «Η Ομάδα Αλήθειας αποτελεί παρακρατική ομάδα και παραμάγαζο της ΝΔ των Μητσοτάκη – Γεωργιάδη»
- ΕΛΑΣ: Προσοχή σε πλαστό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
- Τουρκία: Πέθανε ο Κούρδος πολιτικός Σιρί Σουρεγιά Οντέρ, διαμεσολαβητής στην έκκληση Οτσαλάν για αφοπλισμό του ΡΚΚ
