ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκάρουν οι εικόνες από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στις 3.30, στο 20χλμ του επαρχιακού δρόμου από Αταλάντη προς Καλαπόδι. Στο όχημα επέβαιναν δύο αδέλφια, ένας 21χρονος νεαρός και η 16χρονη αδελφή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, ο 21χρονος οδηγός σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο, αφού χτύπησε με σφοδρότητα στις μπάρες, έφερε τούμπες και κατέληξε εκτός δρόμου.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το μπροστινό μέρος του ασημί Toyota μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ Αταλάντης με τρία οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα δυο άτυχα παιδιά.
Δυστυχώς ο 21χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η 16χρονη αδελφή του, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ακρωτηριασμένη στα κάτω άκρα και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UniCredit: Ρεκόρ κερδών στο α’ τρίμηνο πριν από τη «μάχη» για την Commerzbank
- Νέο πακέτο 200 εκατ. ευρώ για την ενέργεια ετοιμάζει η κυβέρνηση – Fuel Pass, επιδότηση καυσίμων και Power Pass τα μέτρα που εξετάζονται
- Met Gala 2026: Η Kendall Jenner ως σύγχρονη Νίκη της Σαμοθράκης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, Ideal Holdings, Intracom, Motor Oil
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.