• Κοινωνία

    Σοκαριστικό τροχαίο στη Φθιώτιδα: Πέθανε και η 16χρονη που είχε τραυματιστεί

    • NewsRoom


    Τραγωδία χωρίς τέλος για την οικογένεια του 21χρονου Γιώργου και της 16χρονης Σόνιας, μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη.

    Κατέληξε πριν από λίγο στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν, η 16χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στην Αταλάντη.    

    Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

    Πραγματογνώμονας Μαδιάς: «Θυμίζει το τροχαίο του Παντελίδη»

    Νέα διάσταση στο σοκαριστικό τροχαίο δίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς. Αποκαλύπτει πως είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τα δύο αδέλφια, εξαιτίας των μπαρών ασφαλείας στο σημείο, όπως είχε συμβεί και στο τροχαίο Παντελίδη.

    «Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ως εμπειρογνώμονας τροχαίων ο κ. Μαδιάς έχει διαχειριστεί περισσότερες από 15 υποθέσεις, που οι μπάρες ασφαλείας δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα και τον θάνατο οδηγών.



    ΣΧΟΛΙΑ