• Κοινωνία

    Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στον «Άγιο Στυλιανό»

    • NewsRoom
    Δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στον «Άγιο Στυλιανό»

    Δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός»


    Ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών κατέληξε σήμερα κάτω από αδιευκρίνιστες – προς παρόν – συνθήκες στον δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του GR Times το κοριτσάκι εντοπίστηκε σήμερα το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του από τους αρμόδιους του βρεφοκομίου, οι οποίοι προσπάθησαν με ανανήψεις να το επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

    Μάλιστα κατά την διάρκεια της προσπάθειας αυτής έξω από τον Άγιο Στυλιανό έφτασε ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, μαζί με περιπολικό της Αστυνομίας προκειμένου να μεταφερθεί άμεσα με «Γέφυρα Ζωής» στο εφημερεύον νοσοκομείο. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη, καθώς το κοριτσάκι κατέληξε.

    Επί τόπου στο σημείο έχει φτάσει ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης και καρδιολόγος στο επάγγελμα, Νίκος Λιακόπουλος, ενώ άμεσα στον σταθμό αναμένεται να μεταβεί και ιατροδικαστής ώστε να πέσει «φως» στα αίτια θανάτου του παιδιού.

    Δείτε βίντεο από το GR Times:

    Διαβάστε επίσης:

    Κυψέλη: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ

    Αιγάλεω: Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε κατάστημα – Δύο τραυματίες



    ΣΧΟΛΙΑ