• Κοινωνία

    Το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο (pics & videos)

    • NewsRoom

    Η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου μεταφέρεται από την Μητρόπολη, που από τις 8:30 το πρωϊ, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. Η ταφή του Θανάση Γιαννακόπουλου θα γίνει στο Α΄ νεκροταφείο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ


    Πλήθος κόσμου κατέφθασε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να πει το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο παράγοντα του Παναθηναϊκού. Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνεργάτες του, συγγενείς και φίλοι καθώς η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8:30 το πρωί.

    Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ μεταξύ άλλων πολιτικών παρίστανται ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και πολλοί άλλοι.

    Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία, άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα: «ΠΑΟ θρησκεια θύρα 13/ Θανάση σ’ αγάπαμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε/ατόφιος μάγκας ο πιο ρομαντικός/Θανάσης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός».

    Φυσικά, εκεί ήταν σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ και ανιψιό του εκλιπόντος Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παλαίμαχοι άσοι του «τριφυλλιού», αλλά και εκπρόσωποι άλλων ομάδων.

    Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που στο χώρο έφτασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Βασίλης Σπανούλης αλλά και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

    Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους ανθρώπους που περίμεναν στην ουρά για να αποχαιρετήσουν τον «τυφώνα», όπως ήταν το παρατσούκλι του Θανάση Γιαννακόπουλου.

    Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρίσταται στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου
    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, δίνει το παρόν στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου

    Η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου μεταφέρεται από την Μητρόπολη, που από τις 8:30 το πρωί, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
    Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης παρίσταται στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Μητρόπολη Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
    Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρίσταται στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
    Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρίσταται στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Μητρόπολη, Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. Η ταφή του Θανάση Γιαννακόπουλου θα γίνει στο Α΄ νεκροταφείο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
    Πλήθος κόσμου παρίστανται στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου στην Μητρόπολη Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
    O Δημήτρης Διαμαντίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από την κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερη με όρους η 32χρονη που φέρεται να έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι



    ΣΧΟΛΙΑ