• Κοινωνία

    Όπως το ήθελε: Με τη σημαία του Παναθηναϊκού η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου (pics & video)

    • NewsRoom
    γιαννακοπουλος

    Θανάσης Γιαννακόπουλος


    H μεγάλη του επιθυμία έγινε πράξη. Τότε που είχε πάρει το μικρόφωνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είχε πει «όταν πεθάνω, θέλω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού». Έτσι και έγινε. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου, ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλου, η οποία είναι σκεπασμένη με τη σημαία του Παναθηναϊκού.

    Πλήθος κόσμος κατέφθασε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να πει το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο παράγοντα του Παναθηναϊκού, ενώ στις 14:00 θα ψαλεί η Νεκρώσιμος Ακολουθία. Πρώτη κατέφθασε η κόρη του εκλιπόντος, Κατερίνα, ενώ έχουν στείλει στεφάνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ ΑΕΚ και πολλοί ακόμα…

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν παρών στην κηδεία του θείου του Θανάση Γιαννακόπουλου. Στο πλευρό του η σύζυγός του κι η μητέρα του, όπου σύσσωμη η οικογένεια αποχαιρέτησε τον τελευταίο από τα τρία αδέρφια.

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τη σύζυγό του κι τη μητέρα του

    Νωρίς το μεσημέρι το τελευταίο αντίο είπαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο Βασίλης Σπανούλης καταχειροκροτούμενος.

    Στις 14:00 θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και εν συνεχεία θα γίνει η κηδεία στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου έχει ταφεί και ο αδερφός του, Παύλος, από τον προηγούμενο Ιούνιο.

    Yπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απεβίωσε την Τρίτη 19 Μαρτίου σε ηλικία 88 ετών από εγκεφαλικό επεισόδιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το Θανάση Γιαννακόπουλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστικός ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Όταν πεθάνω να με θάψετε… (video)



    ΣΧΟΛΙΑ