• Κοινωνία

    Τι υποστήριξε η 32χρονη που κατηγορήθηκε ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι


    Δεν έσπρωξε εκείνη τον σύντροφο της από το μπαλκόνι, υποστήριξε απολογούμενη στον ανακριτή η 32χρονη, η οποία κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του  39χρονου.
    Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερη την γυναίκα, επιβάλλοντας της  τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά το μήνα.
    Απολογούμενη η 32χρονη υποστήριξε ότι είχε καβγαδίσει με τον σύντροφο της, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ και εκείνη τον κλείδωσε   στο μπαλκόνι. Το πώς έπεσε από τον 3ο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, είπε πως δεν το γνωρίζει.
     «Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε- φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της- Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού». 
    Η 32χρονη που κατάγεται από τον Λίβανο, σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους είπε:
    «Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ.  Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα…».
    Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Νουλέζα, ο 39χρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού: «Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελεύθερη με όρους η 32χρονη που φέρεται να έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την πτώση 39χρονου από τον τρίτο όροφο στη Βούλα – Τι λέει η φίλη του



    ΣΧΟΛΙΑ