• Κοινωνία

    Τι καταγγέλλει η 32χρονη για τον 39χρονο που βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο (video)


    Η 32χρονη κοπέλα που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διαδραματίστηκε ο καβγάς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βρέθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για όσα συνέβησαν, αναφέροντας ότι: «Είχαμε έναν πολύ έντονο καβγά και κάλεσα την αστυνομία. Υπήρχε ξυλοδαρμός. Με χτύπησε, ήταν εκτός ελέγχου, δεν ήταν νηφάλιος» είπε αρχικά η 32χρονη Λιβανέζα και πρόσθεσε: «Να γίνει καλά πρώτα και θα τα πούμε μετά…»

    Για το πώς κατάφερε, ενώ είναι ιδιαίτερα σωματώδης να τον κλείσει έξω από το σπίτι (σ.σ.: στο μπαλκόνι) είπε: «Ξανακάλεσα την αστυνομία μετά γιατί δεν είχε έρθει. Συνεχίσαμε να τσακωνόμαστε, τρόμαξε και βγήκε στο μπαλκόνι τρελαμένος και βρήκα την ευκαιρία και κλείδωσα την μπαλκονόπορτα».

    Για το πώς βρέθηκε στο κενό: «Δεν τον είδα ποτέ να πέφτει. Αυτό ήταν το σοκ. Βγήκα στο μπαλκόνι, ενώ είχα ήδη καλέσει την αστυνομία. Κοίταγα από το παράθυρο, δεν τον έβλεπα κι έτσι άνοιξα να δω πού είναι. Έγινε… αόρατος, δεν τον είδα ούτε όταν κοίταξα κάτω. Την ώρα που είδα να έρχονται οι αστυνομικοί, τον είδα κι αυτόν εκείνη τη στιγμή να είναι δίπλα από το αμάξι. Κατέβηκα αμέσως. Είχε στο ένα χέρι είχε τα κλειδιά, στο άλλο το κινητό και ζήταγε βοήθεια».

    Όπως τόνισε, δεν είχε καταλάβει ότι είχε πέσει από το μπαλκόνι, λέγοντάς του: «Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνεις; Σήκω μας βλέπουν. Σήκω πάνω γίναμε ρεζίλι στην καινούρια γειτονιά (και στην καινούρια γιατί στην παλιά μας είχαν μάθει γιατί τσακωνόμασταν συνέχεια). Δεν μου φαινόταν να είναι χτυπημένος, είχε απλά λίγο αίμα στη μύτη του».

    Για το πώς εικάζει ότι έπεσε από το μπαλκόνι: «Σήμερα το πρωί καθόμουν και σκεφτόμουν πώς έπεσε από το μπαλκόνι. Απ’ ό,τι κατάλαβα από το πλάι του μπαλκονιού είχε ένα κενό. Πιστεύω ότι από τον τρίτο πήγε στον δεύτερο και πρέπει να έπεσε από εκεί. Κι εκεί που έγινε το κακό, από τον δεύτερο, δεν μπορούσε να μπει στον πρώτο γιατί είχε στο πλάι τέντα και έπεσε από τον δεύτερο κάτω».

    «Οι αστυνομικοί δεν με άφησαν να ανέβω στο ασθενοφόρο, μου το έλεγε κι ο ίδιος, έλα μαζί μου, κρατώντας το χέρι του, αλλά οι αστυνομικοί με πήγαν στο τμήμα Βουλιαγμένης. Δεν το είπε μπροστά μου, αυτό που λένε οι αστυνομικοί, αυτή με έσπρωξε. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μιάμιση ώρα. Ο ανακριτής λέει ότι ήταν τουλάχιστον μία ώρα. Δεν το κατάλαβα, με τη ρόμπα και τις παντόφλες με πήραν και με πήγαν στο τμήμα. Αλλά ούτε εκεί κατάλαβα ότι είχα κάνει κάτι λάθος. Γιατί εγώ είχα καλέσει την αστυνομία. Όταν ήρθε ο διοικητής, μου είπε ότι είναι σοβαρό το θέμα γιατί κατέθεσε ο αστυνομικός ότι εσύ τον έσπρωξες. Γελούσα κι έλεγα ότι μου κάνετε πλάκα». 

    Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της κοπέλας είπε: «Έχει παραγγελθεί από την ανακριτική Αρχή η τοξικολογική εξέταση για ναρκωτικά και ζητήσαμε και να γίνει ψυχική πραγματογνωμοσύνη. Από τις κλήσεις στην αστυνομία προκύπτει ότι κάλεσε 8:33, 8:35, 8:37 που ζητά για να σωθεί. Χθες απολογούμενη στον ανακριτή έδειξε τις εκδορές, τις μελανιές».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι υποστήριξε η 32χρονη που κατηγορήθηκε ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερη με όρους η 32χρονη που φέρεται να έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι



    ΣΧΟΛΙΑ