• Κοινωνία

    Πτώση 39χρονου στη Βούλα: «Αυτή με έριξε από το μπαλκόνι» λέει για τη σύντροφό του (pics)

    βουλα

    Πτώση 39χρονου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Βούλα


    Μια σημαντική εξέλιξη έρχεται σήμερα να προστεθεί στα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, σχετικά με τη μυστήρια υπόθεση της πτώσης του 39χρονου άνδρα από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Βούλας.

    Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο 39χρονος νοσηλεύεται ακόμη στο Ωνάσειο, έχοντας υποστεί πολλαπλά κατάγματα από την πτώση του, που ευτυχώς ανακόπηκε από δέντρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί παρακολουθούν στενά την κατάσταση του άνδρα, καθώς εκτός από τους τραυματισμούς που προέκυψαν από την πτώση, ο 39χρονος αντιμετωπίζει και προβλήματα με την καρδιά του.

    Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον 39χρονο να πρόλαβε να μιλήσει ελάχιστα στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο Ωνάσειο για να του πάρουν κατάθεση. Ο άνδρας μπόρεσε να πει μόνο μια φράση, που είναι όμως αρκετή για να ανακινήσει το θέμα σχετικά με το πως διαδραματίστηκε η πτώση του. Ο επιχειρηματίας, συγκεκριμένα, κατέδειξε την 32χρονη σύντροφό του και είπε «Αυτή με έσπρωξε».

    Η 32χρονη Ελληνολιβανέζα που κατηγορείται για την πτώση του 39χρονου από το μπαλκόνι στη Βούλα

    Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη συνελήφθη χθες, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης και κρατούνταν, με την κατηγορία ότι εκείνη έσπρωξε το φίλο της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Βούλα, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί. Ύστερα από λίγο, η 32χρονη αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους.

    Η 32χρονη Ελληνολιβανέζα, με την επαγγελματική ιδιότητα της μεταφράστριας, απαντώντας στις κατηγορίες, ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία σχέση με την πτώση του άνδρα στο κενό. Είπε, μάλιστα, πως τον είχε κλειδώσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ώσπου να ηρεμήσει, καθώς είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ τους.

    32χρονη
    Η 32χρονη Ελληνολιβανέζα που κατηγορείται για την πτώση του 39χρονου από μπαλκόνι στη Βούλα

    Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είχε χάσει τον έλεγχο, καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να τσακώνεται και να απειλεί την 32χρονη. Εκείνη προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία για βοήθεια και, την ώρα που εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι, βρήκε την ευκαιρία και του έκλεισε την μπαλκονόπορτα, εγκλωβίζοντάς τον εκεί.

    Η 32χρονη υποστηρίζει ότι πιθανότατα ο σύντροφός της ένιωσε το αδιέξοδο που δημιουργούνταν καθώς θα ερχόταν η ΕΛ.ΑΣ. και, στην προσπάθειά του να γλιτώσει, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

    32χρονη
    Η 32χρονη Ελληνολιβανέζα που κατηγορείται για την πτώση του 39χρονου από μπαλκόνι στη Βούλα

    «Δεν ξέρω τι έγινε και βρέθηκε στο κενό. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό» φέρεται να κατέθεσε η 32χρονη φίλη του επιχειρηματία.

    Η διερμηνέας απολογήθηκε χτες στον ανακριτή και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ με την πτώση 39χρονου από τον τρίτο όροφο στη Βούλα – Τι λέει η φίλη του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή έκρηξη σε γνωστό εστιατόριο στη Λέσβο – Τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκτακτο: Ισχυρή έκρηξη με τραυματίες στην Στοκχόλμη



    ΣΧΟΛΙΑ