Κοινωνία

Θρίλερ με την απαγωγή του 20χρονου Έλληνα ναυτικού: «Αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας»

  • NewsRoom


Νέες διαστάσεις στο θρίλερ της απαγωγής  του 20χρονου Έλληνα ναυτικού Δημήτρη Γκιάτη από το Μεσολόγγι, ο οποίος είναι ανάμεσα στα τέσσερα μέλη του πληρώματος του ελληνικού τάνκερ Elka Aristotle που απήγαγαν πειρατές στο Τόγκο, δίνουν οι αποκαλύψεις της οικογένειάς του.

Μιλώντας την Τρίτη σε ΑΝΤ1 και Alpha, ο πατέρας του 20χρονου μηχανικού αποκάλυψε πως ο γιος του αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας για το οποίο παίρνει χάπια καθημερινά.

«Αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας. Το έχει χρόνια από μικρό παιδί. Παίρνει τρία χαπάκια, και αυτά πρέπει καθημερινά».

«Μαζί του… που να τα έχει… Όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ριχτήκαν. Από εκεί συνέχισε πόλεμος. Αν ήταν στο καράβι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά τα πήρανε. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε πού τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους και όλα αυτά» υπογράμμισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 20χρονου οι απαγωγείς «ρίχτηκαν στο πλοίο με σκάλες και βεντούζες. Ανεβήκανε πάνω, χτύπησε η σειρήνα τη νύχτα. 02.:00 π.μ. ήταν εκεί. Βγήκαν τα παιδιά από το δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει και τους αρπάξανε. Ακολούθησαν συμπλοκές με τα όπλα, χτυπήσανε έναν φρουρό στο πόδι και τελείωσε. Πάει το παιδί. Χάθηκε».

«Θα δώσουμε όσα ζητήσουν, για να πάρουμε το παιδί μας πίσω» είπε ακόμη,  μιλώντας αυτή τη φορά στον Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το παρθενικό ταξίδι του νεαρού ναυτικού ως δόκιμου μηχανικού. Ο 20χρονος έχει μεγαλώσει στο Μεσολόγγι και φοίτησε στο 1ο ΕΠΑΛ, ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook, σπούδασε στη Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.


ΣΧΟΛΙΑ