• Κοινωνία

    Πειρατεία στο Τόγκο: Αυτός είναι ο 20χρονος Έλληνας μηχανικός που απήγαγαν οι πειρατές

    • NewsRoom


    Συνεχίζεται η αγωνία της οικογένειας του 20χρονου Έλληνα ναυτικού, Δημήτρη Γκιάτη, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια πειρατών, με τα συγγενικά και φιλικά  από το Μεσολόγγι να περιμένουν ένα σημάδι ζωής μετά την απαγωγή του από το ελληνόκτητο πλοίο στο Τόγκο.

    Ο 20χρονος είχε μεγαλώσει στο Μεσολόγγι και φοίτησε στο 1ο ΕΠΑΛ, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει στη σελίδα του στο facebook σπούδασε στη Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό ήταν το παρθενικό ταξίδι του νεαρού ναυτικού ως δόκιμου μηχανικού.

    Ο πατέρας του άτυχου Δημήτρη, ξέσπασε με ένα ερώτημα ζητώντας εξηγήσεις για το τι συνέβη στο παιδί τους: «Η αγωνία μας για το παιδί μας είναι πολύ μεγάλη . Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Αν είναι δυνατόν πως κατάφεραν να φτάσουν οι δράστες μέχρι τα δωμάτια των παιδιών αφού υπήρχαν φύλακες. Πώς μπήκαν και πήραν τα παιδιά μας, μπορείτε να μου πείτε;».

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι πειρατές επιτέθηκαν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Elka Aristotle» και απήγαγαν τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και ο 20χρονος Έλληνας.



    ΣΧΟΛΙΑ