ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ένας 23χρονος φοιτητής, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον τράπερ Ricta και ένα ακόμα άτομο στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όλα φαίνεται πως έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 25χρονος τράπερ μαζί με έναν ακόμα άγνωστο δράστη επιτέθηκαν – για άγνωστη αιτία – στον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα.
Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.
Στη συνέχεια οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ωστόσο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Εις βάρος του 25χρονου τράπερ και του αγνώστου ατόμου που ήταν μαζί του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.
Την έρευνα για την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε η δημοσιογράφος Νικολέττα Πουλιάση
Κακοκαιρία Avgi: Σύσταση για τηλεργασία σε Εύβοια, Βοιωτία και 9 δήμους της Αττικής την Τρίτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.