• Κοινωνία

    Σίφνος: Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου – Νοσούσε με κορονοϊό

    • NewsRoom
    Ο άτυχος 23χρονος που έφυγε από τη ζωή σε παραλία του νησιού

    Ο άτυχος 23χρονος που έφυγε από τη ζωή σε παραλία του νησιού


    Με κορονοϊό νοσούσε ο 23χρονος φοιτητής που «έσβησε» σε παραλία της Σίφνου

    Σοκ προκάλεσε η είδηση ξαφνικού θανάτου ενός 23χρονου φοιτητή από τη Λαμία, ο οποίος έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Τρίτης (26/7), κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σίφνο.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 23χρονος φοιτητής είχε επισκεφθεί με την παρέα του το νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο από το πρωί της Τρίτης δεν αισθανόταν καλά. Το μεσημέρι έκανε self test και βγήκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ συμπτώματα είχε ακόμα ένας από την παρέα, ωστόσο το τεστ για αυτόν ήταν αρνητικό.

    Το απόγευμα της Τρίτης η παρέα πήγε στην παραλία, ωστόσο ο 23χρονος είχε μείνει στη σκηνή και κατέβηκε λίγο αργότερα όταν αισθάνθηκε καλύτερα. Κάθισε μάλιστα και σε απόσταση ασφαλείας από τα άλλα παιδιά επειδή ήταν θετικός. Λίγη ώρα αργότερα έκανε εμετό και αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις του.

    Οι φίλοι του έτρεξαν να βοηθήσουν, ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο και αναζήτησαν ιδιώτη γιατρό στο κάμπινγκ. Το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει στο σημείο 25′ λεπτά περίπου, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.

    Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο και οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

    Ο 23χρονος φοιτητής παρελήφθη από το ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο ΚΥ της Σίφνου. Εκεί τον παρέλαβαν οι γιατροί σχεδόν χωρίς σφυγμό και για 40′ περίπου λεπτά προσπάθησαν να τον επαναφέρουν. Συγκεκριμένα, οι γιατροί του έκαναν Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και έλαβαν αίμα προκειμένου να προβούν σε εξετάσεις. Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι όντως ο 23χρονος ήταν θετικός στον κορονοϊό.

    Η ιατροδικαστική θα «δείξει» τα αίτια

    Η σωρός του 23χρονου έφτασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά και σήμερα, Πέμπτη 28/7, θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά, η οποία θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του αδικοχαμένου φοιτητή.

    Διαβάστε επίσης:

    Σοκ στη Σίφνο: 23χρονος φοιτητής άφησε την τελευταία του πνοή σε παραλία

    Πέθανε ο Ματθαίος Γιωσαφάτ, σπουδαίος ψυχίατρος και ψυχαναλυτής



    ΣΧΟΛΙΑ