• Κοινωνία

    Μέγαρα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος φερόμενος κακοποιητής του 4χρονου

    Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ.


    Στη μητέρα του 4χρονου αγοριού από τα Μέγαρα έριξε όλες τις ευθύνες της κτηνώδους κακοποίησης του παιδιού, ο 23χρονος που, κατά το κατηγορητήριο, ήταν εκείνος που αποπειράθηκε να το σκοτώσει.

    Όμως δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

    Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος, αρνήθηκε τα πάντα. Εκτός από την απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατηγορείται για τη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τόσο σε βάρος του 4χρονου (φέρεται λίγο καιρο πριν να έβαλε το ίδιο παιδι σε καυτό νερό) όσο και σε βάρος του μεγαλύτερου αδερφού του (μεταφέρθηκε με σπασμένο χέρι στο νοσοκομείο) αλλά και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βάρος της συντρόφου του που είναι η μητέρα των παιδιών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος Ρομά υποστήριξε ότι η σύντροφός του είναι αυτή που βιαιοπραγούσε στον 4χρονο και τα αδέλφια του και κατήγγειλε εκέινον ως δράστη, για λόγους εκδίκησης, καθώς όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, τον ζήλευε παθολογικά. Ο 23χρονος υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας και να πουν ποιος τα κακοποιούσε.

    Πριν από την απολογία, εξετάστηκαν δύο μάρτυρες υπεράσπισης. Η πρώην σύζυγος του 23χρονου και μία γειτόνισσα του ζευγαριού.

    Σύμφωνα με τον 23χρονο, η γειτονισσα πρώτα άκουσε φωνές από το εσωτερικό του σπιτιού της οικογένειας και μετά είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει στο σπίτι και να καλεί σε βοήθεια για τον 4χρονο.

    Η πρώην σύζυγος φέρεται να κατέθεσε ότι ποτέ ο κατηγορούμενος δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά στα τέσσερα δικά τους παιδιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη – Αναζητούν στοιχεία οι αστυνομικοί

    Μασκ: Επισκέφτηκε το Άουσβιτς μετά τις κατηγορίες για αντισημιτισμό

    Ιταλία: Διευρύνεται η εισαγγελική έρευνα για την influencer Κιάρα Φεράνι



    ΣΧΟΛΙΑ