• Κοινωνία

    Σοκαριστικές εξελίξεις για τον Serial Killer της Κύπρου: Πολλά τα πτώματα στο φρεάτιο λέει η αστυνομία

    • NewsRoom


    Είναι «πολύ περισσότερα» από δύο τα πτώματα που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο, δήλωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας έτσι τις ανησυχίες των αρχών, που από τις έρευνες είχαν ενδείξεις ότι στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό υπήρχαν κι άλλα πτώματα, εκτός από τα δύο που έχουν ήδη ανασυρθεί.

    Πρόκειται για τις δύο Φιλιππινέζες, την 38χρονη και την 27χρονη, τις δολοφονίες των οποίων έχει παραδεχθεί ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς.

    Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν ενδείξεις πως στο βαθύ πηγάδι βρίσκονται άλλα δύο πτώματα, μιας γυναίκας και ενός άντρα πιθανότατα, όμως τώρα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, που ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, έκανε λόγο για την ύπαρξη «πολύ περισσότερων» πτωμάτων. «Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα τα θύματα», επιβεβαίωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από το Μιτσερό, όπου βρίσκεται.

    Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί στην Κύπρο άκουγαν τον κρατούμενο υπολοχαγό serial killer να τους λέει πως ένιωθε ωραία όταν έπνιγε μια γυναίκα!

    Μιλούσε στους ανακριτές για το πρώτο θύμα, που εντοπίστηκε στο πηγάδι του μεταλλείου Μιτσερού, τη Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Για τον φόνο της εξάχρονης κόρης της δεν έδωσε εξηγήσεις, αλλά μασούσε τα λόγια του, αναφέρει ο Φιλελεύθερος της Κύπρου.

    Όπως αποκάλυψε στους ανακριτές, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» αποφάσισε να το ξανακάνει. Έτσι επιδίωξε την γνωριμία του με την Arian Palanas Lozano, επίσης από τις Φιλιππίνες. «Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες», είπε στους ανακριτές. Και για την Arian, ομολόγησε κυνικά ότι την έπνιξε την ώρα που έκαναν σεξ.

    Οι εμβρόντητοι αστυνομικοί αναζητούν τώρα κι άλλα πιθανά θύματα του ίδιου ανάμεσα στις γυναίκες από τις Φιλιππίνες, που δηλώθηκαν ως εξαφανισθείσες. Ενώ οι έρευνες στο πηγάδι του Μιτσερού δεν είχαν χτες αποτέλεσμα, εντούτοις δεν εγκαταλείφθηκαν, θα συνεχιστούν και σήμερα με την υποψία ότι μπορεί στο ίδιο πηγάδι να υπάρχουν άλλα δύο θύματα της φονικής μανίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εξετάζουν λογαριασμούς ακόμα τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες και φέρεται να λάμβαναν μέρος στη διαδικτυακή ιστοσελίδα, στην οποία συμμετείχε και ο «Ορέστης».

    Οι αστυνομικές Αρχές, με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, πραγματοποίησαν και χθες έρευνες και στη λίμνη του Ξυλιάτου, εκεί που ο κρατούμενος είπε πως έριξε το πτώμα του παιδιού. Δεν αποκλείουν, όμως, το ενδεχόμενο τα στοιχεία που έδωσε ο 35χρονος για τον χώρο όπου βρίσκεται η 6χρονη να είναι παραπλανητικά.

    Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, χθες χρησιμοποιήθηκε εντός του φρεατίου του Μιτσερού νέος σύγχρονος εξοπλισμός ιδιώτη με τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ το οποίο έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε βάθος 300 μέτρων, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει κάτι.

    Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά στην υπόθεση-θρίλερ

    Η αναγνώριση της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες άρχισε να ξετυλίγει ένα κουβάρι τρόμου, καθώς διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα, όταν χάθηκαν τα ίχνη της, είχε μαζί της και την εξάχρονη κόρη της.

    Η υπόθεσή περιπλέχτηκε όταν ανακαλύφθηκε ένα ακόμα πτώμα γυναίκας το περασμένο Σάββατο αλλά και στην πεποίθηση ότι στο ίδιο πηγάδι (φρεάτιο) κρύβονται και άλλα μυστικά από τη δράση ενός serial killer.

    Ο 35χρονος υπολοχαγός του Κυπριακού Στρατού, μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε τρεις δολοφονίες με την αστυνομία να αναζητεί σε φράγμα στο χωριό Ξυλιάτου, το τρίτο θύμα, που είναι η εξάχρονη κόρη της Marry Rose.

    Συνεχίζονται οι έρευνες στο φρεάτιο

    Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στο φρεάτιο στο Μιτσερό, για τον εντοπισμό πιθανόν νέων σωρών, καθώς και στο Ξυλιάτο για τον εντοπισμό της 6χρονης κόρης της Mary Rose η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτό.

    Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο. Ισχυρές δυνάμεις περιφρουρούν την περιοχή ενώ στο σημείο βρίσκονται οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

    Σημειώνεται ότι όλα άρχισαν την περασμένη Κυριακή όπου δυο επισκέπτες στην περιοχή από Γερμανία και ΗΠΑ εντόπισαν κάτι που ομοίαζε σε ανθρώπινο πτώμα. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ όπου μετά από μια πολύωρη επιχείρηση ανέσυραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

    Δυο μέρες μετά, ταυτοποιήθηκε η άτυχη Mary Rose και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι ενός ειδεχθούς εγκλήματος, αφού τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν τον Μάιο του 2018 και μαζί της ήταν και η 6χρονη κόρη της, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ένταλμα σύλληψης για την Αννίτα Πάνια: Αυτός είναι ο λόγος που την αναζητά η αστυνομία-Η μηνυτήρια αναφορά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο Serial Killer της Κύπρου: «Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα»

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Φρίκη στην Κύπρο: Ο δολοφόνος ανέβαζε φωτογραφίες από τα σημεία που πετούσε τα πτώματα



    ΣΧΟΛΙΑ