• Κοινωνία

    Φρίκη στην Κύπρο: Ο δολοφόνος ανέβαζε φωτογραφίες από τα σημεία που πετούσε τα πτώματα

    • NewsRoom


    Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση του αξιωματικού του κυπριακού στρατού ο οποίος δολοφόνησε την 38χρονη Marry Rose από τις Φιλιππίνες και την 6χρονη κόρη της.

    Ο αξιωματικός ομολόγησε στις Αρχές ότι διέπραξε το έγκλημα σε βάρος της  Arian Palanas Lozanο από τις Φιλιππίνες.

    Ένα στοιχείο που ομολογουμένως σοκάρει είναι το γεγονός ότι ο 35χρονος δράστης δεν δίσταζε μετά τις δολοφονίες να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα σημεία όπου πετούσε τα πτώματα με στόχο να τα εξαφανίσει.

    Παρακάτω αποτυπώνεται σε φωτογραφία η Λίμνη Μεμί όπου η Αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρούλας Sierra καθώς και το φρεάτιο στο Μιτσερό, από το οποίο ανασύρθηκαν τα πτώματα.

    Δείτε φωτογραφίες που ανήρτησε ο 35χρονος:

    Ποιος είναι ο 35χρονος «Ορέστης»

    Ο «Ορέστης» είναι το πρόσωπο με το οποίο η άτυχη 38χρονη Φιλιπιννέζα συνομιλούσε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Παράλληλα, ο ύποπτος πίσω από τον λογαριασμό αυτό, φέρεται να είναι το άτομο που παρέλαβε την 38χρονη μαζί με την άτυχη κόρη της, το βράδυ της 4ης Μάιου 2018.

    Όσον αφορά τον ύποπτο ηλικίας 35 ετών, αναφέρθηκαν τα πιο κάτω σημαντικά στοιχεία:

    • Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της άτυχης 38χρονης, επέμενε στη συνάντησή τους να πάρει μαζί της και την 6χρονη κορούλα της, για να παίξουν, όπως της είπε, με τα δικά του παιδιά.
    • Eίχε στο Facebook φωτογραφίες του λατομείου του Μιτσερού και του φρεατίου, όπου και εντοπίστηκε το πτώμα
    • Στην κατοικία του βρέθηκε σχοινί χρώματος μπλε, πανομοιότυπο με αυτό που ήταν δεμένη η 38χρονη
    • Εντοπίστηκε επίσης κολλητική ταινία, κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές.
    • Κατά τη σύλληψή του προσπάθησε να καταπιεί μία κάρτα τηλεφώνου
    • Η ηλεκτρονική διεύθυνση διαπιστώθηκε ότι συνδεόταν με σχετικό προφίλ στο Facebook. Μετά από αίτημα στην εταιρεία έγιναν γνωστά τα ip addresses πρόσβασης και διαχείρισης, όπως και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.
    • Τελευταία μέρα πρόσβασης στον πιο πάνω λογαριασμό ήταν η 14η Απριλίου, μέρα κατά την οποία διαγράφηκε. Όπως σημείωσε ο ανακριτής της υπόθεσης, την ίδια μέρα εντοπίστηκε και η σορός της 38χρονη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κύπρος: Ο λοχαγός σκότωσε και δεύτερη γυναίκα αφού έκανε σεξ μαζί της



    ΣΧΟΛΙΑ