• Κοινωνία

    Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου: Τα ραντεβού με την καθηγήτρια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής

    • NewsRoom


    Ολοένα και πιο συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου μαθητή από καθηγήτρια του

    Η υπόθεση που απασχολεί την κοινή γνώμη τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι Αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα ανακαλύπτουν διαρκώς νέα στοιχεία.

    Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά σε μία 36χρονη καθηγήτρια, η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή, στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

    Η οικογένεια του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την καταγγελία, αφού δεν μπορεί να διανοηθεί πώς η 36χρονη καθηγήτρια, που μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι τους, κατάφερε να πείσει τον 13χρονο για τα… αισθήματά της με αποτέλεσμα να ερωτοτροπεί μαζί του, ακόμη και εν ώρα μαθήματος.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η καθηγήτρια -μητέρα ενός παιδιού- έκανε τον 13χρονο μαθητή της να πιστέψει ότι με την ενηλικίωσή του θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 36χρονη φέρεται να έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, προκειμένου να συναντά τον 13χρονο.

    Όπως διαπιστώθηκε, η καθηγήτρια κανόνιζε τις συναντήσεις με τον 13χρονο κυρίως μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, προκειμένου να μην υποψιαστούν κάτι οι γονείς του ανήλικου αγοριού, ενώ συναντήσεις φέρονται να έγιναν και στο αυτοκίνητό της.

    Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κανείς από τις ξενοδοχειακές μονάδες δεν κατήγγειλε κάτι στις αστυνομικές Αρχές.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, μάλιστα, η 36χρονη φέρεται να είχε προχωρήσει σε ολοκληρωμένες πράξεις με τον 13χρονο.

    Σημειώνεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου μαθητή εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες του μαζί με τη φιλόλογο. Στη συνέχεια, η μητέρα του μαθητή της Β’ Γυμνασίου προχώρησε σε καταγγελία. Ωστόσο, η φιλόλογος δεν συνελήφθη αμέσως, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, με αποτέλεσμα να πάρει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

    Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, όταν οι γονείς ανακάλυψαν τις κοινές φωτογραφίες του παιδιού τους με την καθηγήτρια, προσπάθησαν να κρατήσουν τον 13χρονο μακριά από την καθηγήτρια, ζητώντας παράλληλα από την ίδια να απομακρυνθεί από την οικογένειά τους. Παρ’ όλα αυτά, η 36χρονη φαίνεται πως δεν πτοήθηκε, αφού, όπως έγινε γνωστό, προσπάθησε να επικοινωνήσει και πάλι με τον ανήλικο μαθητή.

    Χθες, ωστόσο, μέσω του συνηγόρου της, Απόστολου Κόντου, η 36χρονη που κατηγορείται για αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του.

    Η ανακοίνωση αναφέρει:

    «Επιδοκιμάζουμε το υγιές αντανακλαστικό της κοινωνίας μας να ευαισθητοποιείται μπροστά σε τέτοια αδικήματα. Ωστόσο, συνιστά ιερή υποχρέωση όλων η προσέγγιση της υπόθεσης με κύριο μέλημα το βέλτιστο συμφέρον του ανηλίκου. Την ίδια στιγμή, αποτελεί καθήκον ο σεβασμός των δικαιωμάτων της κατηγορούμενης και της αρχής της νομιμότητας του Ποινικού μας Δικαίου».

    Παράλληλα, ο συνήγορός της επεσήμανε ότι:

    «Η εντολέας μου, από την πρώτη κιόλας στιγμή, προσήλθε ενώπιον των Αρχών, αιτούμενη και λαμβάνοντας νόμιμη προθεσμία για την απολογία της. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της. Δηλώνει την ειλικρινή της συγγνώμη για τη συνθήκη που έχει υποβάλλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της. Εφόσον της ζητηθεί, θα κάνει κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία του ψυχισμού του».

    Παράλληλα, ο κ. Κόντος δήλωσε ότι «η συμπεριφορά της εντολέως μου φέρει μεγάλη ηθική απαξία και ο κοινωνικός συναγερμός είναι απαραίτητος σε τέτοια περιστατικά. Η ποινική αξιολόγησή της, ωστόσο, αφορά στη Δικαιοσύνη, που θα πρέπει να μείνει απερίσπαστη στο έργο της», ενώ τόνισε ότι «σε κάθε περίπτωση, η δημοσίευση ανακριβειών ή άσχετων με την υπόθεση πληροφοριών, βλάπτει πρώτα και κύρια τον ανήλικο και δευτερευόντως την εντολέα μου και το δύο χρονών παιδί της. Δε θα επιτρέψουμε να παραβιαστεί η μυστικότητα της ανάκρισης και η προσβολή των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκομένων».

    Διαβάστε ακόμη:

    Η Λυδία Σέρβου κατονομάζει τον μουσικοσυνθέτη που την κυνηγούσε γυμνός στα 15 της

    Δερμιτζάκης: Εάν ήταν ανοιχτά μαγαζιά και εστίαση σε ανοιχτούς χώρους, θα υπήρχε μικρότερος συνωστισμός

    Θήβα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε από κορονοϊό

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ