Κοινωνία

Υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου: H ανακοίνωση του δικηγόρου της καθηγήτριας

  • NewsRoom


Για εσφαλμένη διαρροή κάνει λόγο ο δικηγόρος της 36χρονης καθηγήτριας που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή, διαψεύδοντας ότι επίκειται αύριο η απολογία της κατηγορούμενης.

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γένει υπόθεση. Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου», αναφέρει αρχικά ο δικηγόρος Απόστολος Κόντος.

Και συνεχίζει: «Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14 χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου: Τα ραντεβού με την καθηγήτρια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής

Καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης: «Aν μιλήσουν τα αγόρια, θα γίνει χαμός»

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Έχω δεχθεί και σεξουαλική βία και παρενόχληση-Γιατί λέμε ότι φταίει το θύμα και όχι ο θύτης;


ΣΧΟΛΙΑ