ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώμα άνδρα, που έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε από διερχόμενο, σε παράδρομο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος του Σχολαρίου.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival, αν και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών δεν διαφαίνονταν σενάρια εγκληματικής ενέργειας, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως ο άνδρας έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.
Το πτώμα σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε σοβαρές αλλοιώσεις και ως εκ τούτου χρειάστηκε εκτεταμένη έρευνα από τους Αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Αθανασίου (σπάνια νοσήματα): Η γενετική πρόληψη εξοικονομεί έως και 15 ευρώ για κάθε 1 ευρώ επένδυσης
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Καλλίνικου: Το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, η Ελευσίνα και η εμπλοκή του DFC
- Αποζημίωση για τις καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη: Η απόφαση-σταθμός που θα κοστίσει ακριβά στο Δημόσιο
- Πάνω από 350 πλοία και 6.000 ναυτικοί εγκλωβισμένοι στα Στενά του Ορμούζ και στον Περσικό κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.