ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα δικαστήρια Λαμίας οδηγήθηκε πριν από λίγο ο Βούλγαρος βαρυποινίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Έλληνα ισοβίτη Αντώνη Παπαδάτου στις φυλακές Δομοκού.
Ο 38χρονος Βούλγαρος είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας που διαπράχθηκε την Κυριακή, ωστόσο υποστηρίζει ότι το έκανε για να σώσει τον Αρχιφύλακα και τον εαυτό του.
Απολογείται και ο αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Παρασκευή θα ανέβει ξανά τα σκαλιά των δικαστηρίων Λαμίας ο Αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα για να απολογηθεί, αφού κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του 43χρονου κρατούμενου μέσα στο αρχιφυλακείο.
Διαβάστε επίσης
Τέμπη: Με εισαγγελική απόφαση ακυρώνονται οι εκταφές 3 σορών – Εξώδικα στην Εισαγγελία
ΕΤΑΔ: Διαγωνισμός για την αξιοποίηση του ιστορικού ξενοδοχείου «Ξενία Βυτίνας»
Μπραντ Πιτ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ύδρα – Μένει σε βίλα γνωστού επιχειρηματία (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EKT: Οι ελληνικές τράπεζες προσφέρουν στεγαστικά δάνεια με χαμηλότερα επιτόκια από την ευρωζώνη
- Στο Ουζμπεκιστάν: Ένα αρχαίο ελληνικό στρατόπεδο 2.000 ετών στα βάθη της Ασίας
- Αγορές: Υποχωρούν οι μετοχές στην Ασία – Νέες πιέσεις σε τσιπς και τεχνολογία
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη – Διορισμός συνηγόρου για έναν από τους 36 κατηγορουμένους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.