• Κοινωνία

    Συντετριμμένη η μητέρα του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στου Φιλοπάππου (video)

    • NewsRoom


    Στον τόπο που έχασε τη ζωή του ο γιος της βρέθηκε για να αφήσει λίγα λουλούδια και ένα κερί στη μνήμη του αδικοχαμένου της παιδιού η μητέρα του 25χρονου Νίκου.

    Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η ίδια είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να μιλήσει. Οι μόνες λέξεις που έβγαιναν από το στόμα της ήταν το όνομα του παιδιού της.

    Στο μεταξύ και η κοπέλα από την Πορτογαλία που το μοιραίο βράδυ βγήκε για δεύτερη φορά ραντεβού με τον άτυχο 25χρονο βρίσκεται και αυτή σε κατάσταση σοκ.

    Στην κατάθεσή της στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει και την διερεύνηση της υπόθεσης η νεαρή περιγράφει ότι λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, καθόταν με τον 25χρονο στα βραχάκια του Φιλοπάππου από την πλευρά του Κουκακίου, όταν εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα. «Έμοιαζαν να είναι Αφγανοί ή Πακιστανοί είπε στην καταθέση της» ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν είχε καλή ορατότητα και δεν αναγνώρισε κανέναν από τις υπόπτους που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

    Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλάζει η αστυνόμευση στο λόφο Φιλοπάππου μετά τον θάνατο του 25χρονου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος ήταν ο 25χρονος που σκοτώθηκε στο λόφο Φιλοπάππου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στου Φιλοπάππου: Οκτώ άτομα ανακρίνονται για τον θάνατο του 25χρονου



    ΣΧΟΛΙΑ