• Κοινωνία

    Τραγωδία στου Φιλοπάππου: Οκτώ άτομα ανακρίνονται για τον θάνατο του 25χρονου

    • NewsRoom


    Οκτώ άτομα έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνονται για την επίθεση κατά του ζευγαριού το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στον λόφο του Φιλοπάππου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 25χρονος.

    Η 23χρονη φίλη του θύματος είπε στην Αστυνομία ότι λίγο μετά τις 23:00 και ενώ έκαναν βόλτα στην περιοχή δέχθηκαν επίθεση από ληστές. Οι δράστες, όπως είπε η κοπέλα που εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα.

    Ο 25χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από τους δράστες, φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ωστόσο ο θάνατός του επήλθε από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, μετά από πτώση στα βράχια.

    Η κατάθεση της 23χρονης

    Η 23χρονη από την Πορτογαλία περιέγραψε στην αστυνομία τρεις άνδρες που κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα. Ο ένας από αυτούς, όπως είπε στην κατάθεσή της, απείλησε εκείνη, ενώ οι άλλοι δύο είχαν ακινητοποιήσει τον φίλο της.

    Όπως περιέγραψε η 23χρονη, ο ένας από τους ληστές της άρπαξε τον σάκο που είχε στην πλάτη της και άρχισε να ψάχνει για χρήματα: «Είχα στραμμένο το βλέμμα μου σε αυτόν», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

    Όπως περιέγραψε, την ίδια ώρα άκουγε ότι ο φίλος της λογομαχούσε με τους άλλους δύο. Καταλάβαινε ότι εκείνοι δεν μιλούσαν καλά ελληνικά. Ξαφνικά είδε τον φίλο της να πέφτει στο κενό και τους δράστες να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο.

    Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο 25χρονος έπεσε στο κενό επειδή τον έσπρωξαν οι ληστές, ή επειδή έχασε την ισορροπία του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ στο λόφο του Φιλοπάππου: Νεκρός 25χρονος μετά από επίθεση ληστών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στα Τρίκαλα: Βρέφος πέθανε από εγκαύματα που προκλήθηκαν από καυτό νερό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο: 80χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει



    ΣΧΟΛΙΑ