ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην ελληνική επικράτεια, στις 7:57 το πρωί, στην περιοχή του Λιτόχωρου Θεσσαλονίκης.
Ο σεισμός ήταν ευτυχώς ασθενής, φθάνοντας τους 3,5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, έχοντας επίκεντρο ένα σημείο που βρίσκεται σε απόσταση 10 με 12 χιλιόμετρα δυτικά- νοτιοδυτικά του Λιτοχώρου Πιερίας, σύμφωνα με τον Σεισμολογικό Σταθμό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
«Η δόνηση ήταν πολύ μικρή, θεωρείται γεγονός μη αξιολογήσιμο, καθημερινά έχουμε δέκα με δεκαπέντε τέτοια γεγονότα στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου» ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ, Γιώργος Καρακαΐσης.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί, τρεις ακόμη σεισμικές δονήσεις έλαβαν χώρα στην Ελλάδα, μια στα βόρεια προάστια της Αθήνας, μία στη Σκύρο και μία στο νησί της Ρόδου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιολάντα: Προσωρινά κρατούμενος ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου – Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης
- Ποιες πληρωμές θα καταβληθούν από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου
- Πατήσια: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε 1 κιλό κάνναβη
- Δένδιας: Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι καταρτισμένα, υπηρετούν με υπερηφάνεια και η προσφορά τους αναγνωρίζεται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.