ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κύπρος: Οι μισοί επιβάτες της πτήσης που επέστρεψε στην Αθήνα από Λάρνακα, επέλεξαν να μην φύγουν ξανά
Ασθενής σεισμός μεγέθους 2,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23,02 μμ το βράδυ της Τετάρτης, με επίκεντρο την περιοχή ανάμεσα στην Κηφισιά και την Πεντέλη.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 14 χιλιόμετρα βορειονατολικά της Αθήνας και εστιακό βάθος 8,3 χιλιόμετρα.
Λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε και δεύτερη ασθενής σεισμική δόνηση με επίκεντρο τη Νέα Ερυθραία έντασης 0,9 Ρίχτερ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.