ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης εξακολουθούν να επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή του Γραμματικού Ηλείας, όπου χθες το μεσημέρι εκδηλώθηκε φωτιά σε δασική έκταση, η οποία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, βρίσκεται σε ύφεση.
Στον τόπο της φωτιάς βρίσκονται 120 πυροσβέστες, 45 οχήματα, και 6 πεζοπόρα τμήματα, ενώ μέχρι την δύση του ηλίου το έργο των επίγειων δυνάμεων συνέδραμαν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών συνδράμουν υδροφόρα οχήματα και μηχανήματα έργου της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των γειτονικών δήμων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έξι ανήλικοι μεταξύ των συλληφθέντων για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο της Αττικής
- Λεωφόρος Συγγρού: Συνελήφθη 31χρονος οδηγός μηχανής – Οδηγούσε με 161χλμ/ώρα (Βίντεο)
- Μιχαηλίδου: Οι νέοι στο επίκεντρο της Ελλάδας του αύριο – Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2026 ανακηρύχθηκε η Θέρμη
- Γκίκας από Άγιο Ευστράτιο: Εγκαινιάζουμε ένα υπερσύγχρονο Σκάφος – Πλωτό ασθενοφόρο που προσθέτει νέες δυνατότητες στο Λιμενικό