ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/9) σε δασική έκταση στη Σπαρτουλιά Ηλείας στην περιοχή προς την Αγία Κυριακή, στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.
Η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο στις πλαγιές του Ερυμάνθου, κοντά στην κορυφογραμμή. Δεν απειλήθηκαν οικισμοί.
Στο σημείο έσπευσαν 48 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο. Μέχρι τη δύση του ηλίου επιχειρούσαν τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.
Διαβάστε επίσης:
Λιμενικό: Επιχείρηση στον Θερμαϊκό για τη διάσωση 5 ατόμων από αλιευτικό
Γαλλία και Βρετανία: Ξεκινούν οι πρώτες επιστροφές μεταναστών
Κηφισιά: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη εργοστασίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Με discount 8,89% η τελική τιμή διάθεσης – Ανοικτός ο δρόμος για ένταξη στον FTSE/Large Cap
- Θόδωρος Φέσσας: Επενδύσεις 80 εκατομμυρίων σκανάρει η Briq Properties
- Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Η Σοφία Παπακώστα ρωτά αν είμαστε αληθινά παρόντες
- Ξεκίνημα για το Elounda Hills των 800 εκατ. με τις βίλες του Ralph Lauren
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.